StoryEditorOCM
ShowbizBEZ DLAKE NA JEZIKU

Progovorila dadilja djece Meline i Harisa Džinovića: Razvod me nije iznenadio! Ovako bi bilo na putu, bojali su se nje

Piše SCENA SD
17. rujna 2024. - 12:54

Puno se pisalo o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline. Bio je to brak sklopljen u Dubrovniku, koji se doimao idilično. Baš zbog toga je vijest o razvodu ovog proljeća odjeknula kao bomba.

Pjevač je ispričao da ga je Melina napustila bez objašnjena.

image

Haris i Melina snimljeni u Dubrovniku večer prije svog vjenčanja u srpnju 2014.

Tonći Plazibat/Cropix

Ništa od svega toga nije iznenadilo nekadašnju dadilju bivšeg bračnog para, koja je do detalja opisala što se navodno događalo u domu Džinovićevih, piše Azra.

"Mene taj njihov razvod uopće nije iznenadio, nadam se samo da su djeca dobro" -  ispričala je bivša bejbisiterica, koja je željela ostati anonimna.

"Pratila sam u medijima cijeli taj kaos oko Harisa i Meline i, iskreno, cijelo vrijeme razmišljam o djeci, Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali djeca su djeca, i sigurno im nije ugodno zbog svega.

Đina Džinović je danas odrasla djevojka, koja i sama izaziva dosta pažnje objavama na društvenim mrežama.

Oni su uvijek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje "pokrivala", kad bi radili smicalice. Doduše, meni je to otpočetka bilo čudno... S obzirom na to da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da s mamom imaju bliskiji odnos" – rekla je nekadašnja dadilja za "Alo!”, a zatim dodala da joj je sve postalo jasno kad se i sama uvjerila da djeca s Melinom dnevno provedu svega sat ili dva.

"Sjećam se, recimo, kad sam odlazila sa njima u Bečiće, jer oni tamo provode gotovo cijelo ljeto… Mislila sam da će njih četvoro biti zajedno, a da ću ja biti u nekoj odvojenoj sobi, međutim, na moje iznenađenje, nije bilo tako.

Haris i Melina su bili u jednom dijelu hotela, a ja s djecom u drugom. Bila sam s njima u sobi, budila ih za doručak, vodila na plažu, izlazila uvečer u šetnje...  Za Melinu sam morala zauzeti dobro mjesto pored bazena, jer ona nije željela s djecom na plažu.

Harisa sam vidjela svega par puta, uvijek bi se nešto našalio i stalno se raspitivao slušaju li me djeca i je li sve pod kontrolom. Melina je imala zamjerke na moj styling, pa mi je nekoliko puta nudila da me odvede u šoping i kupi mi ‘normalnu‘ garderobu, na što nisam pristala, jer sam po cijele dane trčala za djecom i voljela sam biti ležerno i komodno odjevena" - ispričala je dadilja.

Otkrila je i kako je Melina tražila od nje da većinu njezine garderobe pere na ruke, uključujući donje rublje.

image

Haris Džinović i tadašnja supruga Melina na Severininom vjenčanju 2015. godine

Danijel Soldo/Cropix

"Mislim da je to bio trenutak kad sam počela razmišljati da dam otkaz. Zivkala me je za sve i svašta, i tada sam shvatila da njoj nije potrebna samo bejbisiterica, nego i osobna asistentica, ali i netko tko će joj doslovno služiti kad god se njoj prohtije" – ispričala je bivša dadilja za "Alo!”, ustvrdivši da Melina nije galantan poslodavac.

"Prije nego što smo krenuli u Crnu Goru, Melina mi je više puta naglasila da, bez obzira na roaming, moj mobitel mora stalno biti dostupan, ali uz obećanje da će račun za telefon platiti ona. Kad smo se vratili za Beograd, rekla mi je: ‘Ja nemam ništa sa tim‘, pa sam skoro trećinu mjesečne zarade potrošila na mobitel. Zbog svega sam odlučila dati otkaz" – ispričala je bivša bejbisiterica Đine i Kana Džinović, djece bivšeg bračnog para.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 13:28