StoryEditorOCM
Showbizdodatni uteg

Poznata glumica prolazi pakao! Kao da joj bolest nije dovoljna:‘ ‘Moj suprug čeka da umrem da me ne mora uzdržavati’

Piše MOZAIK SD
30. lipnja 2024. - 14:04

Shannen Doherty, zvijezda poznate serije ‘Beverly Hills’, prolazi kroz pravi pakao.

Naime, 53-godišnja glumica trenutno se bori s četvrtim stadijem raka, a borbu s teškom bolešću dodatno joj otežava suprug Kurt Iswarienko od kojeg ne prima nikakvu financijsku pomoć. S razvodom se muči više od godinu dana.

“Moj suprug odgađa razvod i čeka da umrem kako me ne bi morao uzdržavati”, tvrdi poznata glumica.

Naime, Shannen je ranije saznala da ju je suprug, koji joj je bio velika podrška tijekom borbe s rakom, varao s vlastitom asistenticom. Tada je predala zahtjev za razvod, ali i zahtjev za novčanu potporu koju još nije dobila.

Život na visokoj nozi

“Živi ekstravagantno, leti našim avionom, odmara se u našoj vikendici u Teksasu”, kaže Shannen.

“Za to vrijeme prijeti mi gubitak čak i zdravstvenog osiguranja jer toliko dugo ne radim”, dodala je glumica koja od supruga sada samo želi alimentaciju, ali čini se da to neće ići tako jednostavno.

Nagomilani medicinski troškovi

Glumica pak vjeruje da njezin bivši suprug, s kojim je bila u braku od 2011. do 2023., ima dovoljno sredstava da pokrije njezine troškove liječenja.

image
Valerie Macon/Afp

“Dok nisam mogla raditi, gomilali su se medicinski troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno letio, trošio tisuće dolara na putovanja, u draguljarnicama, kupovao marke poput Guccija i trošio novac na letove na svoju ‘asistenticu’, dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava da me uzdržava”, pojasnila je holivudska zvijezda.

Podsjećamo, Doherty je 2015. uspjela prevladati rak dojke, nakon što je prošla mastektomiju i kemoterapiju. No, u veljači 2020. bolest joj je ponovno dijagnosticirana. U međuvremenu je bila i na operaciji mozga jer se tumor proširio i na taj dio tijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 14:29