StoryEditorOCM
ShowbizPrekid šutnje

Nakon J.Lo progovorio i Affleck: volio bi da ona ne priča o njihovoj vezi, ali zna da ne može pobjeći od toga

Piše SCENA SD
11. listopada 2024. - 11:17

Pred neki dan smo izvijestili da se pjevačica i glumica Jennifer Lopez oglasila o propalom braku s Benom Affleckom, izjavivši da joj je “cijeli je**ni svijet eksplodirao”.

- Mislila sam da sam to naučila, ali nisam. Ovog ljeta, morala sam reći: “Moram otići i biti sama. Želim sebi dokazati da to mogu”. Činjenica da sam u vezi me ne definira, ne mogu tražiti sreću u drugim ljudima, nego ju moram pronaći u sebi - kazala je Lopez u intervjuu.

image
Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Novost je da je Afflecka to zateklo, odnosno on nije znao da će Lopez pričati o tome u intervju. Par dana kasnije, na tu temu je progovorio i on preko "izvora", poručivši kako će pjevačica o svom privatnom životu i njihovom razvodu govoriti zauvijek.

"Ben zna da će ona uvijek pričati o prekidu jer je snimila albume i dokumentarce o njihovoj vezi. Volio bi da ne priča o tome, ali osjeća da će ona uvijek o tome govoriti.

Nije mu najavila da će govoriti o njihovoj vezi, ali je pretpostavio da će se to na kraju dogoditi. To je dio njegova života jednako kao i bilo što drugo, nikada neće pobjeći od toga", rekao je jedan izvor za Daily Mail

image
Robyn Beck/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 12:36