StoryEditorOCM
ShowbizSVIMA OBJASNILA

Kate Beckinsale odgovorila na komentare: ‘Nije važno što mislite o mom izgledu i kako bih trebala izgledati...‘

Piše MOZAIK SD
30. svibnja 2024. - 09:01

Glumica Kate Beckinsale objavila je početkom ožujka na društvenim mrežama da je hospitalizirana, a zatim je tjednima dijelila fotografije iz bolnice na društvenim mrežama, ali nikada nije napisala razlog boravka u bolnici. Kate se ponovno pojavila u javnosti početkom svibnja, ali budući da glasine vezane uz njezinu misterioznu bolest nisu završile, sada je odlučila objaviti što se zbivamo.

image

Kate Beckinsale u Cannesu 2023. godine

Patricia De Melo Moreira/Afp

Mnogi su nagađali što bi trebao biti razlog njezine hospitalizacije, a njezini obožavatelji upozorili su da je 50-godišnjakinja izgubila puno kilograma, a tijekom komentara netko je primijetio: "Žao mi je što ovo moram reći, Kate, ali izgledate pomalo mršavo. Uvijek ste imali sjajnu građu, ali kad vam se jagodice počnu pojavljivati, figura nestaje."

image

Kate Beckinsale 

John Salangsang/Golden Globes Via Afp

Beckinsale je odgovorila na komentare o svom izgledu nedugo nakon što su se pojavili, a zatim je otkrila zašto je nedavno hospitalizirana. "Prošle godine izgubila sam mačku, srodnu dušu koja je sa mnom bila gotovo 19 godina. Provela sam šest tjedana u bolnici zbog obilnog povraćanja, koje je sadržavalo krv, a sve je uzrokovano stresom koji je uzrokovao rupu između jednjaka i želuca", napisala je i objasnila Kate.

image

Kate Beckinsale

Christopher Polk/Golden Globes Via Afp

"To je pridonijelo gubitku kilograma. Nije važno što mislite o mom izgledu i kako bih trebala izgledati, bez obzira na okolnosti u mom životu i životu moje obitelji. Radim na pružanju podrške svojoj obitelji", rekla je.

Kritičarima je savjetovala da budu ‘bolji‘ nakon što osjete potrebu komentirati nečiji izgled. "Činjenica da volite žene koje su punije od mene nije mi važna ili relevantna. Ne zanima me što želite", dodala je. Na kraju je izbrisala fotografije.

image

Kate Beckinsale

Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 04:26