StoryEditorOCM
Showbizhollywoodska romansa

Glumica se nakon 10 godina braka razvodi zbog slavnog kolege? ‘Trude se sakriti vezu, ali svi već znaju‘

Piše SCENA SD
24. listopada 2024. - 10:31

Sutton Foster podnijela je zahtjev za razvod od scenarista hita “Oceanovih 11” Teda Griffina, saznaje Page Six, a sve se to događa usred šuškanja da je u vezi s Hughom Jackmanom, hollywoodskom zvijezdom i bivšim kolegom iz brodvejskog mjuzikla “The Music Man”.

image
/Shutterstock

Foster je podnijela zahtjev za razvod na Vrhovnom sudu okruga New York. Ona i Griffin vjenčali su se u listopadu 2014. na privatnoj ceremoniji u Santa Barbari u Kaliforniji, a par dijeli jedno dijete putem posvojenja.

image
/Shutterstock

Glasine da je njihov brak u krizi počele su se vrtjeti u krugovima na Broadwayu kada je Foster glumila s Jackmanom u "The Music Manu".

image

Hugh Jackman s (bivšom) suprugom Deborra-Lee Furness

Angela Weiss/Afp

Više izvora reklo je za Page Six da su se Foster (49) i Jackman (56) zaljubili, vezu držali u tajnosti i držali se podalje od očiju javnosti. “Oni su 100 posto zajedno i zaljubljeni su te žele provesti ostatak života zajedno. Daju sve od sebe da to sakriju, ali to je opće poznato."

image

Hugh i Deborra-Lee 

Mike Coppola/Getty Images Via Afp

Jackman je u rujnu 2023. podnio zahtjev za razvod od supruge Deborra-Lee Furness s kojom je bio u braku 27 godina.

“Bili smo blagoslovljeni što smo zajedno dijelili gotovo tri desetljeća kao muž i žena u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom”, zapisali su tad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2024 10:39