StoryEditorOCM
ShowbizBOLJE DA JE ŠUTIO

Glumac iz ‘Baywatcha‘ priznao da se ušuljao u prikolice svojih kolegica i pomirisao njihove iznošene kupaće kostime

Piše SCENA SD
29. kolovoza 2024. - 09:57

Više od dvadeset godina nakon završetka kultne serije "Baywatch" okupilo je tridesetak glumaca koji su glumili spasioce  iz Malibua. Zvijezde su se sastale u dokumentarnoj emisiji "After Baywatch: Moment in the Sun", a među njima je bio i Jeremy Jackson (43).

Jackson je imao deset godina kada je primljen u glumačku postavu "Baywatcha", a glumio je sina lika Davida Hasselhoffa (72) Mitcha Buchannona. Cijelu svoju mladost proveo je na setu zajedno sa seks simbolima kao što su Pamela Anderson (57) ili Carmen Electra (52).

image

Jeremy Jackson

Hulu/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Hulu/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U emisiju Jeremy priznaje da se nakon dugih dana snimanja "ušuljao" u prikolice svojih kolegica i pomirisao njihove iznošene kupaće kostime, piše Page Six. 

"Prolazak kroz pubertet u ‘Baywatchu‘ bio je bolan", rekao je u dokumentarcu. "Bio sam premlad da spavam s djevojkama, ali dovoljno star da to želim." Otvoreno je nastavio: "Znao sam se ušuljati u ženske svlačionice nakon što su završile sa snimanjem i zgrabiti njihove prljave kupaće kostime." Glumica Nicole Eggert posebno je bila njegov objekt želje.

Glumac se drogirao tijekom svoje posljednje godine u seriji između 1998. i 1999. i na kraju postao ovisan o kristalnom metamfetaminu. "Sjećam se da je David Hasselhoff jednom rekao: ‘Pušiš li travu ili nešto slično?‘ I pomislio sam: ‘Isuse, oni misle da pušim travu?‘ Nikada im nisam mogao reći istinu. Što bi oni mislili?‘" U dokumentarcu sada prekida šutnju: "Ako niste spavali pet dana, pušili kristalni metamfetamin, a onda vas je netko pogledao u oči i rekao: ‘Čovječe, jesi li dobro?‘, to je najgora stvar koja se može dogoditi."

image

Baywatch: David Hasselhoff, Jeremy Jackson, Michael Newman, Pamela Anderson, Chris Fiore, Gregory Alan Williams, Alexandra Paul, Michael Bergin, David Chokachi, Yasmine Bleeth, David Charvet

Collection Christophel Via Afp/afp/profimedia/Collection Christophel Via Afp/afp/profimedia

Posljednje godine emitiranja serije, 1999., uhićen je zbog kaznenih djela povezanih s drogom. Proveo je 90 dana u zatvoru, a zatim je i primljen na rehabilitaciju. "Život mi je prošao kroz ruke poput pijeska", kaže Jeremy

Godine 2005. uhićen je zbog laboratorija za proizvodnju metamfetamina u svom domu. Desetljeće kasnije, ponovno je zatvoren 2015. nakon što je navodno izbo muškarca u Los Angelesu.

Uspješna TV serija "Baywatch" emitirala se od 1989. do 2001. godine, a pratila je tim spasilaca koji su spašavali utopljenike i koji su imali mnogobrojne ljubavne probleme. U "After Baywatch: Moment in the Sun" prikupljeni su najbolji trenuci serije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 02:15