StoryEditorOCM
ShowbizJanice Smalls Combs

Diddyjeva majka prekinula je šutnju kako bi osudila ‘javni linč‘ repera usred optužnice za trgovinu ljudima

Piše SCENA SD
7. listopada 2024. - 14:16

Nakon optužbi za trgovinu ljudima i seksualno zlostavljanje protiv Seana Diddyja Combsa, njegova majka, Janice Smalls Combs, istupila je u obranu svog sina. Reperova majka izdala je priopćenje za javnost preko svog odvjetnika, rekavši da glazbenika javnost prosuđuje na temelju priča, a ne istine. Dodala je da ima osjećaj da ga javnost linčuje.

image

Diddy Sean Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Srceparajuće je vidjeti da se mom sinu ne sudi na temelju istine, već na temelju priče temeljene na lažima", napisala je Janice Smalls Combs u izjavi za Page Six koju je dao njezin odvjetnik. "Svjedočiti onome što ukazuje na javni linč mog sina, čak i prije nego što je imao priliku dokazati svoju nevinost, toliko je bolno da ga riječi ne mogu opisati. Kao i svaki muškarac, moj sin zaslužuje svoj dan na sudu kako bi konačno mogao dokazati svoju nevinost", nastavila je.

Janice je govorila i o snimkama nadzorne kamere hotela iz 2016. godine na kojoj tuče svoju tadašnju djevojku Cassie: "Nisam ovdje da prikažem svog sina kao savršenog jer nije. U prošlosti je griješio, kao i svi mi. Moj sin nije bio potpuno iskren o određenim stvarima, poput poricanja da je zlostavljao svoju bivšu djevojku, a onda je izašao video koji je dokazao suprotno."

image

Cassie Ventura i Diddy Sean Combs 2018. u New Yorku

Jewel Samad/Afp

Također je otkrila svoje viđenje zašto misli da se njezin sin odlučio tako brzo nagoditi s Cassie izvan sudnice u studenom 2023. "Ponekad, istina i laž postanu toliko blisko isprepletene da postane zastrašujuće priznati jedan dio priče, pogotovo kada je ta istina izvan normi ili je previše komplicirana da bi joj se vjerovalo. Zbog toga vjerujem da se pravni tim mog sina odlučio nagoditi umjesto da do kraja ospori tužbu, što je rezultiralo efektom rikošeta jer je savezna vlada ovu odluku iskoristila protiv mog sina tumačeći je kao priznanje krivnje", napisala je Janice.

image

Diddy Sean Combs i njegova majka Janice Combs 2023. godine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Cassie je optužila Seana za silovanje, seksualnu trgovinu i fizičko zlostavljanje u studenom 2023. Janice je govorila i o nekoliko optužbi za seksualno zlostavljanje s kojima se suočava njezin sin: "Samo zato što nije bio potpuno iskren o jednoj stvari ne znači da je moj sin kriv za užasne optužbe za koje je optužen. Mnogi pojedinci koji su lažno optuženi i kasnije oslobođeni lišeni su slobode iako nisu bili krivi za zločine, ali su odstupili od društvenih normi i stoga se nisu smatrali dobrim osobama. Povijest nam je pokazala da su pojedinci već nepravedno optuženi zbog svojih prošlih postupaka i pogrešaka," piše  Page Six.

Prema njezinim riječima, optužbe protiv Diddyja samo su potraga za financijskom dobiti, a ne odraz istine. "Kada nas cijeli svijet ismijava i smije dok se život mog sina urušava pred našim očima, to je nešto što nikada neću zaboraviti. Teško je gledati kako se svijet tako jednostavno i brzo okrenuo protiv mog sina zbog laži i pogrešnih percepcija, a da ne čuje njegovu stranu ili mu ne dopusti da barem ispriča svoju priču", nastavila je Janice, koja vjeruje da su se pojavile daljnje optužbe jer su ljudi otkrili da mogu brzo zaraditi novac od slučaja Cassie.

image

Diddy Sean Combs i njegova majka Janice Combs 2022. godine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Ti su pojedinci vidjeli kako se brzo pravni tim mog sina nagodio s njegovom bivšom djevojkom i vjeruju da mogu brzo zaraditi ako ga lažno optuže", napisala je, napominjući da na taj način štete stvarnim žrtvama seksualnog zlostavljanja i pravdi koju bi zaslužile. Janice također tvrdi da su savezne vlasti koristile laži kako bi ga optužile na sudu.

Na kraju, zamolila je Diddyjeve pristaše da mu daju priliku da se brani, rezimirajući kako je njezin sin, koji je otac sedmero djece, prikazan u javnosti: "Moj sin nije čudovište kakvim je prikazan i zaslužuje priliku da ispriča svoju stranu priče. Mogu se samo moliti da sam još uvijek živ i da ću ga vidjeti kako govori svoju istinu i ispunjava uvjete za to."

Sean Diddy Combs uhićen je u New Yorku 16. rujna. Izjasnio se da nije kriv po optužbama za iznudu, trgovinu seksom, prijevaru i poticanje na prostituciju.

image

Diddy Sean Combs i njegova majka Janice Combs 2022. godine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 14:17