StoryEditorOCM
ShowbizRIM TIM TAGI DIM

Biste li Baby Lasagnu prepoznali na ovoj fotografiji? Nema šanse! Danas slavi rođendan, otvorio fotoalbum

Piše SCENA SD
5. srpnja 2024. - 16:16

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, danas slavi 29. rođendan, a tim je povodom na svom Instagram storyju objavio jednu staru fotografiju.

"Zbog ove fotke osjećam se staro, a znate zašto? Klinac s fotke je moj bubnjar", napisao je te označio Matiju Klaja, 18-godišnjeg bubnjara koji je zamijenio Lasagnina brata na Eurosongu, piše showbuzz.dnevnik.hr.

Inače, Lasagna je i uoči svog rođendana objavio rijetku fotografiju s bratom Martinom te je priznao kako je dobio najbolji rođendanski poklon.

image

Baby Lasagna nekad

Sanda/Instagram

"Upozorenje! Ako vam se gadi dok dijete povraća, nemojte prelaziti na drugu fotografiju. Ako ne, uživajte i nema na čemu. U svakom slučaju, jako sam sretan jer sam dobio najbolji rođendanski poklon - moj brat se vratio kući i tu će ostati. Pridružit će se našem bendu", otkrio je u objavi naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu.

Njegov 26-godišnji brat Martin također je glazbenik, a braću povezuje i jedan zajednički uspjeh.

Naime, Lasagna je napisao tekstove za album Ravenblack benda Mono Inc., koji je bio odlično prihvaćen u Njemačkoj i našao se na prvom mjestu službene njemačke ljestvice slušanosti, za što je dobio i nagradu.

Upravo u tom bendu njegov brat Martin svira bas-gitaru, a nastupa i pod umjetničkim imenom Val Perun.

Nakon zajedničke karijere Marko je odlučio nastavili solo karijeru 2023. godine pod imenom Baby Lasagna.

image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 16:17