StoryEditorOCM
Showbiziz drugog kuta

Angela, Karla i Mia su mlade redarke koje već tri dana neumorno nadgledaju ulaz za VIP-ovce: ‘Bilo je i političara!‘

Piše Frano Kiso
14. srpnja 2024. - 22:27

Ako ste slučajno prošetali Ulicom Hrvatske mornarice uz ograđeni rub festivalske površine ‘Ultre‘, mogli ste vidjeti nekoliko mladih djevojaka u narančastim prslucima. Angela, Karla i Mia nisu napunile ni 20, a već rade na odgovornoj poziciji i to s poznatima i slavnima na najvećem glazbenom događaju godine.

- Mi pregledavamo žene koje prolaze kroz VVIP ulaz gdje dolaze posebni gosti. Ako imaju nedozvoljene predmete koje je zabranjeno unositi, moramo im uzeti i onda ih uputimo da većinu toga mogu kupiti unutra - objašnjavaju nam veselo, kao da iza njih nisu dvije neprospavane noći i treća u nadolasku.

Vele nam da su se zaposlile preko Student servisa jer su znale da se traži dosta mladih, a zauzvrat su dobile nezaboravno iskustvo okružene sa stotinama različitih nacionalnosti koje sa sobom donose dašak svježine i nešto drugačije što inače teško mogu iskusiti.

- Mi zapravo guštamo, ovdje je mirno i možemo slušati glazbu iz prve ruke. Zabavno je, ne osjeti se umor i vrime brzo proleti. Jedini problem je vrućina - objašnjava nam Karla, no srećom ovaj posao se odvija pretežito u noćnim satima.

A koji su to sve poznati ulazili preko njihovog punkta? Nabrojale su nam brojne influencere, među kojima je kontroverzni Adrian Petričević i njegova djevojka Ela Jerković, Antonio Plazibat, Josip Mijić poznatiji kao JM Trade, no bilo je tu i - političara.

- Vidjele smo Marijanu Puljak koja je ušla s kćeri i jednog bivšeg splitskog gradonačelnika, nismo sigurne kako se zove - vrckavo su nam prepričale, a pošto im nismo htjeli oduzimati previše vremena samo smo ih za kraj zamolili brzinsku fotografiju.

Mlade djevojke znaju koliko je važna dobra fotka u digitalnom svijetu pa su se ponudile da same ‘okinu‘ selfie i zatim su se brže-bolje vratile svojim revnim redarskim dužnostima koje su shvatile itekako ozbiljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 16:28