StoryEditor

Hrvatski namještaj za zvjezdicu više!

Piše EP
7. svibnja 2021. - 15:25

PRIMA dizajn tim osmislio je programe namještaja u različitim stilovima - od modernih minimalističkih linija do retro stila, a razvijeni su u skladu s potrebama kupaca i trendovima na tržištu. Programi namještaja za opremanje svih prostorija olakšavaju proces uređenja kojim se postiže stilski usklađen prostor povezan istim materijalima, bojama i dekorima.

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge PRIMA je objedinila u jedinstven projekt cjelokupnog opremanja interijera.  Usluga cjelokupnog opremanja u cijelosti je prilagođena individualnim potrebama, započevši izmjerom prostora i predlaganjem rješenja cjelovitog opremanja apartmana ili kuća za odmor svih veličina i kategorija.

Sve usluge tijekom pripreme cjelokupnog opremanja – izmjera, savjetovanje, prostorno 3D planiranje te predlaganje idejnog rješenja uređenja interijera, su besplatne, a ova jedinstvena ponuda dostupna je u svih 59 PRIMA salona diljem Hrvatske. Namještaj se može kupiti u najbližem salonu ili webshopu, a dostava i montaža dogovoriti u drugom gradu.  Za opremanje interijera do najsitnijih detalja u PRIMA salonima i webshopu ekskluzivno je dostupan dekorativni asortiman nizozemskog brenda COCO maison. Inspiraciju za opremanje mjesta za odmor možete pronaći i u novom katalogu PRIMA Interijeri.

Za opremanje interijera do najsitnijih detalja u PRIMA salonima i webshopu ekskluzivno je dostupan dekorativni asortiman nizozemskog brenda COCO maison. Inspiraciju za opremanje mjesta za odmor možete pronaći i u novom katalogu PRIMA Interijeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2021 14:20