StoryEditorOCM
Panoramasve je objavila

Skupo platila hotelsku sobu zbog ‘spektakularnog pogleda‘ pa ostala šokirana: ‘Nitko me dosad nije ovako prevario!‘

Piše Laura Vidović/JL
22. svibnja 2024. - 06:19

Influencerica Clarisa Murgia dodatno je platila hotelsku sobu tijekom putovanja Europom, kako bi imala spektakularan pogled na more, jedrilicu i planinski lanac.

Nakon što je pomaknula zavjesu, shvatila je da se radi o neobičnoj prijevari, jer je njen pogled na morsku obalu zapravo bio samo ogroman plakat zalijepljen na zid susjedne zgrade, prenosi Jutarnji list.

U videu s više od tri milijuna pregleda koji je objavila na svom TikTok profilu, plakat iz određenog kuta izgleda stvarno, ali čim se pomaknu zavjese ili izađe na balkon, pogled se pretvara u oštećeni bijeli zid, prozore s rešetkama i fotografiju mora.

- Nitko me dosad nije ovako prevario - napisala je Clarisa u komentarima.

Viralan video koji prikazuje još samo jednu u nizu obmana, objavljen je nakon što su se turisti prošli mjesec žalili na Booking.com, optužujući platformu da se ne zna nositi s prevarantima koji se predstavljaju kao hoteli u kojima su rezervirali smještaj.

Traže ih bankovne podatke s upozorenjem da moraju platiti odmah ili će izgubiti rezervaciju i nakon toga im skinu novac s računa. Booking.com, pravi hoteli i banke u takvim situacijama zasad nisu odobravali povrat sredstava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 10:42