StoryEditorOCM
PanoramaIMA SE, MOŽE SE...

Proslava krštenja od milijun eura! 150.000 samo za napojnice dali, gazda Mečka angažirao Brenu, Acu Lukasa...

Piše VIJESTI SD
23. srpnja 2023. - 20:06

Vlaško veselje u povodu krštenja unučića gazde Mečke koštalo je čak milijun eura i privuklo je ogromnu pažnju srbijanske i crnogorske javnosti. Kako se najavljivalo, bilo je to najskuplje i najglamuroznije veselje koje je održano na obali mora i trajalo je čak dva dana. 

Lepa Brena, Sloba Radanović, Tea Tairović, Aca Lukas... prva estradna liga - samo su neka od zvučnih imena koja su uveseljavali goste na ovoj nesvakidašnjoj proslavi - javlja Kurir u tekstu za koji je kao izvore naveo i Blic i HappyTV.

Proslava je počela obilaskom kuće domaćina na crnogorskom primorju, ispred koje je bio parkiran red najluksuznijih automobila, a vol i praščići okretali su se na ražnju u dvorištu.

image

Gazda Mečka: Samo za starost da imam, ostalo je da se troši

Velika i uspješna obitelj, koja pošteno radi, prema riječima rođaka, poštuje sve svoje narodne običaje.

- Vole novce da daju - kaže jedna od rođaka.

Svi gosti ističu da je gazda Mečka obiteljski čovjek velikog srca koji voli  pomagati svima, a dosad se već proslavio sličnim ekstravagantnim proslavama, recimo za rođendan sina prije tri godine.

Crnogorsku vilu na tri kata s velikim bazenom izgradio je, kažu, poštenim radom u Njemačkoj, a svi njegovi rođaci i prijatelji ističu da nema čovjeka kojem on nije pomogao.

- Zbog toga me Bog voli, dajem ljudima. Radim od 14. godine, imam firmu već 30 godina, ustajem svako jutro u šest, jedva spavam. Imam četvero djece i pet unuka. Slušaju me - kaže gazda Mečka, kojeg novac navodno nije pokvario.

image

Jedna od glavnih zvijezda na proslavi - Lepa Brena

SCREENSHOT/HAPPY.TV/YOUTUBE

60 glazbenika zabavljalo goste

Sva najveća imena srbijanske estrade okupila su se kod gazda Mečke, a svi gosti posebno su se radovali Lepoj Breni.

- Na veselje dajem oko 300.000, imamo samo jedan život, samo da mi ostane za starost, a ostalo je za trošenje. Bit će 60 glazbenika, spremio sam oko 30-40 tisuća samo za muziku da dam i ekstra moji sinovi, i oni vole glazbu - kaže gazda Mečka.

image

Na stotine tisuća eura napojnice

SCREENSHOT/HAPPY.TV/YOUTUBE

On je porijeklom iz Kruševca. Jako mlad je ostao bez oca, a oženio se kada je imao samo 14 godina.

- Mi smo Vlasi, to je bio običaj. Već 32 godine smo zajedno, dobra je. Sve mogu. Bio sam po cijelom svetu - kaže gazda Mečka.

Za njega kažu da je multimilijuner koji je stekao sve teškim radom.

Gazdin sin Aleks također nije krio uzbuđenje na proslavi, a posebno što će nastupati i popularni rumunjski pjevač Florin Salam, koji za samo dva sata pjevanja naplati 50.000 eura.

- Muzika je ukupno preko 450.000 eura. Rođeni smo u Njemačkoj, imamo firmu. Tri brata i jedna sestra i svi radimo zajedno. Tata Mečka je za mene najbolji otac na svijetu, kralj. Za rođendan sam od njega dobio sat od 50.000 - kaže Aleks za YouTube kanal "Moja Happy muzika", koji ističe kako je točno i da zarađuju novac dok spavaju.

- Sutra će mi otac dati 100.000 eura da imam za bakšiš. Sutra dolazi Lepa Brena, i treba, normalno. Kad dobro pjeva sve ću dati, i dušu - kaže mladić.

Svi koji su radili raskošne proslave kažu da se nijedna ne može usporediti s ovima od gazde Mečke.

image
SCREENSHOT/HAPPY.TV/YOUTUBE

Jelovnik je objavljen tjedan dana ranije i kažu ima svega i sve je po protokolu.

- Trpeza je postavljena zlatnim priborom, a sama dekoracija koštala je 50.000 eura, a za mališane je napravljena torta na nekoliko katova s likovima Disneyevih junaka junaka - javlja Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 13:30