StoryEditorOCM
Panoramatko je u pravu?

Ostavio ženu i malu bebu i s društvom otišao na odmor: Tražio podršku na mrežama, pa se pokajao

Piše MOZAIK SD
6. kolovoza 2023. - 23:51

Posljednjih godina sve je češća pojava da bračni parovi na odmor odlaze odvojeno. Ponekad je to produženi vikend, a ponekad cijeli godišnji odmor koji traje nekoliko tjedana, piše ona.telegraf.rs.

I dok jedni bračni terapeuti savjetuju da je odvojeni godišnji odmor izvrstan način za osvježenje "vatrenog braka", drugi smatraju da je odvojeni godišnji odmor siguran znak da će se partneri razići.

Jedan tata (33) podijelio je na forumu Reddit da je ostavio suprugu i petomjesečnu bebu i otišao na odmor s prijateljima. Njegova objava izazvala je veliku buru na mrežama.

Otkrio je da su se on i supruga davno dogovorili da će s prijateljima otići na vikend na samo dva dana.

No, kako su se bližili dani njegovog godišnjeg odmora, beba je postajala sve nervoznija.

- Supruga me zamolila da otkažem putovanje s prijateljima, jer nije spavala noćima zbog bebe, ali ja sam to odbio jer sam se mjesecima prije dogovorio s prijateljima da odemo na vikend - napisao je ovaj tata.

- Mislim da nije pošteno da je uzrujana i ljuta zbog mog odlaska na odmor. To je samo dva dana od kuće. Kad sam se s prijateljima dogovorio da odemo na vikend, supruga je to podržala. Sada se odjednom pobunila i natjerala me da otkažem odlazak na kraći odmor s društvom. Naravno da mi to nije palo na pamet, naravno da nisam htio otkazati godišnji odmor.

Nadalje je naveo da ga je supruga zvala svaki sat dok je bio u društvu.

- Bila je uzrujana, rekla mi je da se boji, da ne zna kako će preživjeti sama s bebom... Naravno da nisam htio prekinuti odmor i vratiti se kući; ipak su to samo dva dana - komentirao je ovaj mladić i pitao ostale forumaše kako bi oni reagirali da su na njegovom mjestu.

Navodno nije ni slutio da će ga mnogi osuđivati ​​zbog zahvata.

- Trebao si ostati doma i pomoći ženi s bebom - glasio je jedan komentar.

- Vaša žena se ne osjeća dobro, trebala je vašu pomoć. Kako si je samo mogao ostaviti? - napisao je drugi korisnik "Reddita".

- Vaš zadatak kao oca i supruga bio je pomoći ženi i bebi. Potpuno ste krivo učinili kada ste odabrali otići na vikend s prijateljima - kategorična je jedna mama, piše ona.telegraf.rs.

A kakav je vaš stav o ovoj temi? Je li mladi tata pogriješio što je ostavio ženu s bebom i otišao na godišnji odmor ili nije?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 03:47