StoryEditorOCM
Panoramaljubav do groba

Odaberite njih za vezu: Horoskopski znakovi kojima ne pada na pamet prevara, vjerni su do bola!

Piše MOZAIK SD
19. rujna 2023. - 20:31

Ovi horoskopski znakovi prevaru nikada ne bi mogli preboljeti i oprostiti, a neki od njih i sami prevaru smatraju najgorom stvari koju mogu učiniti partneru, piše alo.rs.

Rak

Rak teži stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj nema mjesta preljubu. Kad se zaljube, uvijek razmišljaju dugoročno, jer traže osobu s kojom će izgraditi dom i osnovati obitelj. Rakovi vole uvijek iznova dokazivati ​​svoju ljubav i nikada neće oprostiti prevaru.

I sami su vjerni u ljubavi, prvenstveno jer se vode načelom “ne čini drugima ono što ne želiš da tebi čine”. Ako u vezi ili braku imaju dovoljno ljubavi i nježnosti, Rakovi su potpuno imuni na prevaru. Njihovi partneri to jako dobro znaju i ne smiju ih uzimati zdravo za gotovo, jer jedini Rak koji vara je onaj koji se osjeća nevoljeno i nesretno.

Djevica

Za nju je prevara neoprostiva, nema načina da to shvate i pređu preko toga. Osim što su vjerni svojim partnerima, na njih se mogu osloniti svi ljudi iz njihove okoline. Nikada ne krše dogovore i obećanja, u svemu su precizni i pedantni. Sretne i zadovoljne osobe u vezi neće razmišljati o prevari, jedino ako ih partner ne poštuje dovoljno ili im ne pruži sve što im je potrebno. Tada je afera oružje koje će pomoći Djevici da bezbolnije izađe iz veze i zamisli život s nekim drugim.

Jarac

Vjeruje da njegov partner mora biti jedno, dok ih smrt ne rastavi. U svojoj glavi ima konkretnu ideju idealne veze i on je provodi. Ako želite partnera koji je uvijek iskren i koji ne skriva doslovno ništa, budite u vezi s Jarcem. Logično, od druge strane očekuju podjednaku iskrenost i ni pod kojim uvjetima ne dopuštaju prijevaru. Iskrenost im je u vezi na prvom mjestu, a prevaru smatraju jednom od najgorih laži.

Bik

Poznato je da je najtvrdoglaviji znak zodijaka. Ali u vezi vam je potreban prilično tvrdoglav partner koji može podnijeti stres i odoljeti iskušenju. Bik je poznat po svojoj privrženosti, vrlo teško donosi odluku o prekidu ili razvodu jer voli udobnost i rutinu, pa nikada ne bi prevario partnera. Vrlo je požrtvovan i svim silama se trudi održati stabilnost u vezi.

Vodenjak

U ljubavnoj vezi nije posve predana jer je sebi na prvom mjestu. No, u svojoj najzrelijoj fazi, ako odluči da želi ekskluzivu, spremna je bez problema uroniti u miran obiteljski život. Vodenjaci mrze kršenje obećanja. Stoga, ako obećaju ljubav do groba - budite sigurni da će tako i biti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 09:40