StoryEditorOCM
PanoramaPOHLEPNA I NEPOŠTENA

Mužu zatajila da je dobila milijun dolara na lutriji, otjerala ga, a onda je on otvorio pismo... Sve joj je naplatio!

Piše mozaik sd
7. lipnja 2024. - 16:29

Amerikanka Denise Rossi iz Kalifornije odlučila je 1996. godine razvesti se od svog muža nakon 25 godina braka. Milijunski iznosi koji je dobila na lutriji je čuvala kao tajnu i nakon potpisivanja papira za razvod, prenosi City Magazine.

Nakon što je podnijela zahtjev za razvod, dala je mužu samo nekoliko dana da se iseli. "Samo mi je rekla da napustim kuću. Nikada ranije nije bila ovakva", rekao je kasnije njen bivši suprug Thomas, kome je ponašanje supruge bilo neobično.

Međutim, Denise je imala više od milijun razloga za ovakvo ponašanje. Samo 11 dana ranije, ona i njene kolege osvojile su više od šest milijuna dolara (oko 5,5 milijuna eura) na jednoj od američkih lutrija koje su međusobno podijelile. Denise je pripalo oko 1,3 milijuna (oko 1,2 milijuna eura), koje je trebala dobiti u godišnjim ratama između 1996. i 2015. godine.

Denise, koja je, kako je kasnije rekla, puno ranije razmišljala o razvodu, tada nije rekla ni riječ svom suprugu. Razvod je bio uspješan i narednih nekoliko godina oboje su živjeli odvojeno.

Zatim je 2004. Thomas dobio pismo iz američke lutrije, inače upućeno njegovoj bivšoj. Thomas ga je ipak otvorio i sadržaj mu je otkrio da je Denise prije razvoda osvojila nagradu od milijun dolara, o kojoj on ništa nije znao i koja joj se isplaćivala u godišnjim ratama.

Nekoliko dana kasnijetužio je bivšu suprugu. Sud je presudio da je Denise prekršila zakone i izvršila prevaru, i naložio joj da svom bivšem mužu plati 20 godišnjih rata od 66.800 dolara, što je na kraju bila vrijednost njenog cjelokupnog dobitka, prenosi City Magazine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 21:15