StoryEditorOCM
PanoramaSKUPE ‘KRPICE‘

Megan Markle na kalifornijskom suncu u zimskom kaputu koji košta 6250 dolara, a na bosim nogama lagane baletanke

Piše M. Č.
23. veljače 2024. - 17:07
Meghan Markle ispred restorana Cipriani na Beverly Hillsu ProfimediaBackgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon što je prošlog tjedna tijekom tri dana boravka u kanadskom Whistleru, gdje je njezin suprug, princ Harry, promovirao Invictus igre koje se održavaju za godinu dana, "prošetala" garderobu ukupne vrijednosti gotovo 60 tisuća dolara, u četvrtak je Meghan Markle nastavila s revijom skupih odjevnih predmeta iz svojih ormara.

image

Iznad crnih hlača i dolčevite Meghan je nosila Max Mara kaput koji košta 6250 dolara Profimedia

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Za ručak na Beverly Hillsu u Los Angelesu s prijateljicom, britanskom modnom kreatoricom Clare Waight Keller, bivšom kreativnom direktoricom modne kuće Givenchy, koja je kreirala njezinu vjenčanicu 2018. godine, Meghan je odjenula zimski kašmirski kaput boje duhana poznatog brenda Max Mara, čija je cijena 6250 dolara (oko 5770 eura).

Nosila ga je preko crne dolčevite brenda Bleusalt, crne hlače širokih nogavica brenda Ulla Johnson, koje koštaju 845 dolara, crno-plave baletanke omiljenog brenda Aquazzura, čija je cijena 695 dolara. Odjevnu kombinaciju upotpunila je torbicom od brušene kože brenda Cesta Collective, koja košta 490 dolara, i sunčanim naočalama brenda Givenchy, čija je cijena 372 dolara.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Odabir zimskog kaputa za kalifornijsku klimu, a temperatura u vrijeme dok su bile na ručku iznosila je oko 19 Celzijevih stupnjeva, prilično je čudan, utoliko više što su joj noge u vrlo laganim baletankama bile bose. Ali Meghan je u već nekoliko prilika prije pokazala neobičnu želju da se i na prilično visokim temperaturama umota u odjevne predmete primjerenije puno hladnijim vremenskim prilikama.

Meghan je paparazzima ispred talijanskog restorana Cipriani, koji je dio poznatog lanca, a na Beverly Hillsu je otvoren ovog siječnja, udijelila blistavi osmijeh dok je izlazila s ručka. U četvrtak navečer je u Los Angelesu bila na večeri u sushi restoranu Asanebo, za tu je priliku odjenula uske sive jeans hlače, džemper u istoj boji, baletanke i crni kaput, a kombinaciju je upotpunila torbom Goyard Bellechasse Biaude PM Bag, čija je cijena 3670 dolara.

Ni u jednoj prilici nije na vidiku bilo princa Harryja, one je vjerojatno ostao čuvati djecu u njihovoj luksuznoj kući u Montecitu, koji je oko 150 kilometara udaljen od Los Angelesa.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:54