StoryEditorOCM
PanoramaLJUBAVNI POVRATNICI

I Robert Kovač je požalio zbog prekida i želio Anicu natrag! Ona je tada ljubila Ivana, tjelohranitelja Franje Tuđmana

Piše Tanja Vućićević/Gloria
31. siječnja 2024. - 16:05

Nikad ne reci nikad, uzrečica je koja najjednostavnije opisuje situaciju kad nas razum vodi na jednu stranu, dok srce želi dobro znano lice, dodir ruke i osjećaj da smo potpuni samo uz tu, za nas jedinu osobu na svijetu.

Čini se da ni poznati Zagrepčani, nogometna legenda Zvonimir Boban i modna dizajnerica Leonarda Lončar, nisu iznimka. Njihove sugrađane ugodno je iznenadila promjena u ljubavnom statusu o kojoj se već neko vrijeme šaputalo na špici: ljubavi su, uoči Valentinova, dali drugu šansu.

"Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni", potvrdila je Leonarda za magazin Story.

Njegov odlazak iz UEFA i povratak iz Švicarske u Zagreb, bio je, čini se, prekretnica nakon koje su roditelji petero djece ono što im je u srcu, podijelili sa svima koji ih podržavaju i vole: obitelj im je opet je kompletna. Ljubavna priča im je gotovo "filmska", navodi Gloria.

Upoznali su se kada je Leonarda imala osamnaest godina: zapela mu je za oko dok je radila za studentski džeparac u jednom butiku, u Vlaškoj ulici.

Prema zagrebačkoj urbanoj legendi, naočit nogometaš "Dinama" navraćao je nekoliko puta u butik kako bi mu, eto, preradili kupljenu odjeću dok ju nije pozvao na izlazak. Kako Leonarda, koja je tada gradila manekensku karijeru, baš nije pratila nogomet, bila je imuna na činjenicu da je Zvonimir najvažnija uzdanica "modrih".

image

Leonarda snimljena krajem prošle godine

Josip Moler/Cropix

"Glumila sam neosvojivu djevojku iz knjige "The Rules". Nikad nisam pratila nogomet, nikakav sport, pa on za mene tada i nije bio junak", ispričala je svojedobno.

Poznato je i to da su se prvi put poljubili na njen 19. rođendan i započeli svoju vezu. Kada je on potpisao ugovor s klubom Milan, preselila se s njim u Italiju gdje su se 1993., vjenčali. Poznato je i to kako su potkraj devedesetih posvojili djevojčicu Mariju, potom su 2003. godine usvojili dječaka Gabrijela, a posvojenje blizanaca Marte i Rafaele uslijedilo je 2007. godine.

Obitelj je dvije godine kasnije upotpunilo rođenje kćeri Ruže, njihovog biološkog djeteta. Činilo se da je tada baš sve sjelo na svoje mjesto i da su ostvarili davni san o velikoj obitelji, svakodnevici ispunjenoj ljubavlju i srećom, kada je par 2021. objavio šokantnu odluku okončati 28-godišnji brak.

image

Zvonimir i Leonarda Boban

Arhiva/Cropix

Leonarda se iz Švicarske, gdje su tada živjeli, vratila u Zagreb. Tri godine kasnije, vratio se i Zvone Boban. Nedugo potom, potvrđeno je ono čemu su se mnogi nadali: njihova "filmska" priča dobila je sretan kraj.

Ljubavna priča mlađeg sina bivšeg vlasnika Agrokora, Ivana Todorića i nekadašnje beogradske manekenke, Milice Mihajlović, također je "filmska". Upoznali su se 2009. u New Yorku, isprva se činilo da su par iz snova, no u ljeto 2013. prekinuli su.

image

Ivan i Milica u Umagu 2015.

Goran Sebelic/Cropix/Cropix

Srećom, ljubav je pobijedila početkom 2014. godine, a Ivan i Milica od tada se ne odvajaju. Prije Milice, Ivan je sedam godina bio u vezi s pjevačicom Lanom Jurčević. Ipak, pokazalo se da je njegova današnja partnerica ona prava. U ljeto 2022. postali su roditelji djevojčice Mile, potkraj 2017. dobili sina Vida, a tri godine kasnije, 2020. na svijet je došla djevojčica Arija, piše Gloria.

image

Ivan Todorić i Milica Mihajlović u Dubrovniku 2015. u društvu Andre Vlahušića i Tatjane šimac Bonačić

Zeljko Tutnjevic/Dubrovacki Vjesnik/Cropix/Cropix

Štošta su prošli, urušavanje obiteljskog poslovnog imperija i izazove koje je ta promjena donijela, ali njihovu obiteljsku sreću koja se godinama kalila, ništa ne može ugroziti.

Danas se Anicu i Roberta Kovača gotovo ne mogu zamisliti jedno bez drugoga. Njihov 23-godišnji brak jedan je od najdugovječnijih i najsretnijih na domaćoj javnoj sceni i roditelji troje djece: 2003. dobili su kćer Leticiju, 2007. na svijet je stigao sin Marko, dok je 2008. rođena Viktorija. Pa ipak, i u njihovoj vezi postoji pauza.

image

Robert i Anica u Dubrovniku

Tonći Plazibat/Cropix

Upoznali su se, naime, kad je njoj bilo osamnaest, a njemu dvadeset godina. Poslije nekoliko mjeseci veze, svatko je otišao na svoju stranu. Robert Kovač je, čini se, shvatio kakva mu je žena "iskliznula" iz ruku 1995., kada je postala prva pratilja Miss svijeta.

image

Anica snimljena lani u centru Zagreba s kćerima Viktorijom i Leticijom

Josip Moler/Cropix

Robert Kovač je požalio zbog raskida. Detalji o tome kako ju je uspio vratiti, poznati su samo njima jer su tada oboje bili zauzeti: on je bio u braku s jednom Njemicom, a ona je izlazila s Ivanom Lovrićem, tjelohraniteljem tadašnjeg hrvatskog predsjednika, Franje Tuđmana. Prepreke su, nekako, zaobiđene, a njih dvoje vole se do danas, piše Gloria.

image

Anica u điru zagrebom sa sinom Markom

Josip Moler/Cropix
image

Anica Martinović i Iva Radić kao mlade manekenka na partyju 2001.

Ranko Šuvar/Cropix
image

Anica Martinović par godina nakon što je ponijela krunu 1. pratilje Miss Svijeta

Damjan Tadić/Cropix
image

Anica i Robert Kovač prošli su fazu prekida, oboje su imali nove veze, no nogometaš ju je ponovno osvojio

Damjan Tadić/Cropix
image

Robert i Anica u Rogoznici 2005.

Ante Baranić/Cropix
image

Anica Martinovic i Oliver Dragojević

Jakov Prkić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 12:17