StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Ovnovi budite tajanstveni, Bikovi će se prepustiti strastima, Vage pazite s novcima

Piše MOZAIK SD
14. svibnja 2024. - 08:01

OVAN

Ako nešto želite od nadređenoga, nemojte mu pristupiti suviše otvoreno. Taktiziranje će se pokazati mnogo boljom strategijom i dovesti vas do cilja. I u ljubavi budite suptilniji i malo tajanstveni.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Prepustit ćete se strastima. Vezani će uživati u razmjeni nježnosti s partnerom, dok će se samci upustiti u vruću ljubavnu avanturu. Povoljno je vrijeme za smišljanje projekata ili promjenu posla.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Smanjite obujam privatnih i obiteljskih obaveza kako biste se odmorili i obnovili energiju. Ako niste raspoloženi za izlazak, otkažite ga. Druga strana neće se ljutiti jer će i ona imati neodgodive obaveze.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Postavite se čvrsto prema ljudima koji vam crpe energiju. Ne gubite vrijeme na takve odnose i zauzmite se za sebe. Maštate li o ljubavi, izlazak vam donosi priliku da sretnete dobrog kandidata.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Ne suprotstavljajte se nadređenima na poslu ili u obrazovanju. Nemojte dovoditi u pitanje njihov autoritet, čak i ako ih ne poštujete. Pametno odigrajte karte i poštedite se neugodnih posljedica.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Dobro ćete se nositi sa svakodnevnom rutinom i vješto izbjegavati stresne situacije. Ako se unatoč tome neki plan izjalovi, to vas neće izbaciti iz takta. Samcima predstoji neočekivan i značajan susret.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Libido će vam biti naglašen neovisno o bračnom statusu. Netko će se odazvati vašem ljubavnom zovu i osvježiti vam dan. Planirate li se upustiti u veću kupoprodajnu akciju, savjetujemo pojačan oprez.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Većina ljudi će vas umarati, a mir i samoća bit će vam nužni za punjenje baterija. Netko će zatražiti od vas uslugu, no toliko ćete gunđati da će požaliti što vam se uopće obratio. Čuvajte grlo i glasnice.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Odrađivat ćete obaveze bez puno naprezanja. Sve će vam ići od ruke. Nećete gubiti fokus ni ako nešto krene po zlu. Upravo će u takvim situacijama do izražaja doći vaša bistrina i sklonost improvizaciji.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Htjet ćete se više uključiti u partnerov život. Ispitivat ćete ga u kakvom je statusu na poslu i s kime se druži u slobodno vrijeme. Ne pretjerujte s pitanjima jer će dobiti dojam da sumnjate u njegovu iskrenost.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Prijatelji ili članovi obitelji zamolit će vas da im pomognete u kućanskim poslovima ili da ih prevezete. Iako bi vam bilo draže raditi štogod drugo, pristat ćete zbog snažnog osjećaja odgovornosti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Ako ste samac, nekoliko udvarača pokušat će osvojiti vašu naklonost. Godit će vam pažnja pa nećete žuriti s odlukom o tome kome želite dati priliku. Imat ćete smisao za dobre poslovne i novčane odluke.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 01:19