StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Ribe će morati odmarati, Bikovi će biti rastreseni. Jarci će se uplesti u ljubavni trokut...

Piše MOZAIK SD
8. lipnja 2023. - 07:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Bit ćete iznimno zahtjevni kao suradnik. Prema kolegama ćete biti kritični i nespremni na kompromis pa je vjerojatno bolje da se posvetite zadacima koje možete obaviti samostalno.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Rastresenost i loše raspoloženje ponajviše su posljedica umora i zasićenosti. Rasteretite se raznovrsnom razonodom i druženjima. Ako je izvedivo, nemojte se zatrpavati obavezama. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Neće vam biti lako usredotočiti se na posao i učenje, posebno ako se od vas traži preciznost i rad s brojevima. Najbolje rezultate ostvarivat će oni koji se bave nekim kreativnim poslom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Povećana osjetljivost na nejednakost i nepravdu navest će vas da preispitate svoj odnos s bliskim suradnikom ili ponekim prijateljem. Prije odluke dajte im priliku da se opravdaju.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Nastojat ćete biti što aktivniji. Nećete se nimalo štedjeti, no užurbani ritam i pretjerivanje s tjelovježbom posve će vas iscrpiti. Obnovite energetske zalihe vitaminskim pripravcima. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Održavat ćete platonsku vezu s nekim tko vam je jako drag. Intenzivno ćete se dopisivati i razmjenjivati dvosmislene poruke, no ako druga strana spomene susret, naglo ćete se povući.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Imat ćete mnogo energije koja će vas poticati na bavljenje sportom. Dan je pogodan za početak tjelovježbe i borbe protiv suvišnih kilograma zbog kojih se ne osjećate dobro u svojoj koži.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Tmurno raspoloženje tjerat će vas na nezdrave postupke - kao da se želite osvetiti sebi zbog nečeg neodređenog. Gledajte na zdrav način života kao na dugoročno ulaganje u svoje tijelo. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Svidjet će vam se netko koga nije lako osvojiti, no baš to će vas privući k njemu. Budite uporni, strpljenje će vam se isplatiti. Ako ste u vezi, uspješno ćete probuditi uspavane strasti.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Osjetit ćete prvrženost prema nekome tko je zauzet. Premda će vam razum govoriti da se ne biste trebali upuštati u vezu, osjećaji će pobijediti pa biste se mogli uplesti u ljubavni trokut.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Bit ćete spremni učiniti sve da poboljšate izgled. Nemojte ulaziti u nerazumne troškove. Površni znanac pristupit će vam s poslovnim prijedlogom koji je nezakonit ili neisplativ za vas.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Patit ćete od psihosomatskih tegoba pa vam se savjetuje da se što više odmarate i klonite stresnih situacija. Ako se samac, udvarat će vam se netko s kim ćete imati mnogo dodirnih točaka.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 15:42