StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu?

Horoskop za ponedjeljak: Blizanci pazite na energiju, Rakovi na znatiželju, a Ribe neka se oboružaju strpljenjem

Piše Mozaik SD
21. kolovoza 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Ozbiljno ćete pristupiti emotivnim odnosima i ljubavnim pitanjima. Moguća je uzbudljiva privlačnost na prvi pogled. Budete li tajanstveni, privući ćete pažnju sugovornika.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Nećete biti oduševljeni društvom u kojem ćete se naći. Pokušat ćete se suzdržati od reagiranja na primjedbe i kritike na svoj račun. Zanemarite pojedince s kojima niste bliski.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Izbjegnite financijski rizik tako što ćete se posavjetovati s obitelji ili poslovnim partnerima o svojim potezima. Sačuvajte energiju za aktivnosti koje ne volite, ali imaju prioritet.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Zapljusnut će vas nalet pozitivne energije i želja za promjenom. Pokazat ćete i dozu znatiželje, no otkrije li vam netko pikanterije iz života znanaca, zadržite ih za sebe.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Bit ćete aktivni i prodorni na poslu te brzo i temeljito riješiti svaki zadatak. Samci će uživati u zavođenju i otkrivanju nepoznatih i izazovnih ljubavnih pustolovina.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Bit ćete pomalo lijeni, duže spavati i pretjerano uživati u slatkim obrocima. Odlučite li se za večernji izlazak, novo poznanstvo moglo bi ostaviti trag u vašem životu.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Težite opuštanju i lagodnom načinu života. Imat ćete koristi od poznanstva s uglednim pojedincima. Mogli biste provesti večer u omiljenom restoranu ili privatnoj zabavi.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Mogli biste sresti prijatelja ili rođaka kojeg dugo niste vidjeli. Shvatit ćete koliko vam je nedostajao i odlučiti obnoviti vaš odnos. Intuicija će vam biti prodorna, a snovi rječiti.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Iznenadan zastoj onemogućit će ostvarenje vaših ambicija. Neugodna poslovna promjena bit će glavni krivac za dulji ostanak na radnom mjestu. Hladne glave riješite problem.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Imat ćete mnogo volje i energije, no planovi vam se neće ostvarivati onako kako ste očekivali. Radije odustanite od pokušaja da drugima dokažete da možete sami obaviti sve.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Vaš protok misli bit će brz i originalan. Na pamet će vam pasti ideje koje će biti iskoristive u praksi. Ostvarit ćete napredak u istraživanju. Istančan "njuh" vodi vas na pravi put.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Nastojat ćete po svaku cijenu održati sklad u ljubavnom ili obiteljskom odnosu opterećenom izazovima. No, iznenadan događaj mogao bi vam preliti čašu strpljenja.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 10:08