StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Bikovi će biti pod pritiskom, Rakovi zadržite ljubavne brige za sebe, Strijelci su dobro raspoloženi

Piše PSD.
18. listopada 2024. - 08:00

Ovan

Nećete se najbolje snalaziti u novim društvima. Bit ćete skloni neprikladnim izjavama, zbog čega bi drugi mogli o vama steći pogrešan dojam. Uvrijedite li nekog neuspjelom šalom, ponudite ispriku.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Bik

Šef će od vas puno očekivati i time vam stvarati pritisak. U želji da opravdate njegovo povjerenje, dodatno ćete se angažirati i raditi prekovremeno. Samci će čeznuti za pažnjom i dodirima.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

 

Blizanci

Nagomilane obaveze neće vam ostaviti dovoljno vremena za zabavu, izlaske i druženje. Bolje se organizirajte i nemojte nositi posao sa sobom kući osim ako nije nužno. Moguća je grlobolja.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Rak

Zadržite ljubavne i bračne brige za sebe. Upletanje prijatelja ili rodbine bespotrebno bi vam zakompliciralo situaciju. Koncentracija vam je jaka i zato je vrijeme pogodno za učenje i umni rad.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Lav

Ako je vaša veza u krizi, iskoristite večernje sate kako biste poradili na odnosu s voljenim. Otiđite u kino ili restoran i probudite vatru u spavaćoj sobi. Intuicija će vam pomagati u donošenju odluka.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

 

Djevica

Imat ćete osjećaj da vam jedna okolnost ne ide na ruku. Ne okrivljujte lošu sreću za zastoj na koji ste naišli. Što prije preuzmite svoj dio odgovornosti. To će biti prvi korak prema savladavanju izazova.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Vaga

Nemojte odbijati pozive prijatelja da se nađete. Izlazak bi vam donio pregršt uzbuđenja i zabave, kao i mogućnost sklapanja vrijednog poznanstva. Povoljan je tren za pregovore oko dohotka

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Škorpion

Bit ćete izbirljivi u pogledu ljudi s kojima se družite. Ako vam netko nije simpatičan, nećete to sakriti. Pojedinci će vas zbog toga doživjeti bahatima ili neljubaznima, no to vas neće pogoditi.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Strijelac

Dobro ste raspoloženi i ne uzrujavate se oko sitnica. Osjećate potrebu da se zabavljate i uživate u blagodatima koje život pruža. Odlazak u ugledni restoran ili kafić pokazat će se kao sjajan potez.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Jarac

Sukob s autoritetima ne bi donio puno dobra. Imate li primjedbi na ponašanje ili odluke nadređenih, zasad ih zadržite za sebe i pričekajte povoljniji trenutak za akciju. Izgledna je nesanica.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Vodenjak

Nećete dobro prosuđivati ljude i njihove namjere. Ako se netko jako trudi osvojiti vašu pažnju, možda ima skrivene motive. Ne nasjedajte na laskanje i zaštitite se od manipulatora i oportunista.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

 

Ribe

Ulaganje u znanje i vještine bit će ključno za vaš poslovni napredak. Upišite se na tečaj ili seminar koji će vam proširiti profesionalne sposobnosti. Samci, ne budite suviše direktni u zavođenju.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 08:02