StoryEditorOCM
PanoramaHARRY IZNENADIO

Danas Archie gasi rođendanske svijeće, znate li što je njegov otac prije 5 godina napravio i šokirao medicinsku sestru?

Piše MOZAIK SD
6. svibnja 2024. - 13:38
Prin Harry, Meghan Markle i Archie prije dvije godineNetflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Netflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Obitelj princa Harryja i Meghan Markle danas ima zabavu: njihov sin Archie slavi peti rođendan. U svojoj knjizi "Rezerva", vojvoda od Sussexa osvrnuo se na rođenje svog prvog djeteta. Trenutak koji neće tako brzo zaboraviti...

"Stvarno mu dobro ide i divim se načinu na koji je u potpunosti prihvatio očinstvo u posljednjih nekoliko godina", rekao je Harryjev prijatelj Nachos Figueras prošlog mjeseca tijekom polo turnira koji su snimile Netflixove kamere. "Vidjeti ga tako povezanog sa svojom djecom i sretnog sa svojom nevjerojatnom ženom je lijepo." U želji da dočeka svoje prvo dijete prije 5 godina, princ Harry napravio je nešto neobično u bolnici Portland u Londonu.

image

Meghan i Archie  2019. godine

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U svojim memoarima Williamov mlađi brat rekao je da nije ostavio Meghan Markle ni na sekundu samu u rodilištu. I dok je njegova supruga izgledala mirno na trudničkom balonu, očito mu je trebala mala pomoć kako bi smanjio svoj stres. Princ Harry je stoga, prema vlastitim riječima, "pretjerao" s plinom za smijanje. "Uzeo sam još nekoliko dimova i tada sam i ja skakao", rekao je. Kad su trudovi počeli postajati sve češći i jači, došla je medicinska sestra i pokušala Meghan dati plin za smijanje. Nije ga više bilo! Sestra je pogledala cilindar, zatim u mene, i vidio sam što misli: Bože, muž je uzeo sve."

image

Meghan i Archie  2019. godine

Henk Kruger/Afp

Srećom, princ Harry je došao sebi tijekom poroda. U knjizi otkriva da je Archiejeva glava bila zamotana u pupčanu vrpcu. "Rekao sam Meg: ‘Ljubavi moja, moraš gurati.‘ Nisam joj rekao zašto. Nisam razgovarao s njom o pupčanoj vrpci, nisam spomenuo mogućnost hitnog carskog reza. Samo sam šapnuo ‘Daj sve od sebe.‘ I to je učinila", otkrio je.

image

Princ Harry, Meghan i Archie  2019. godine

Henk Kruger/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 04:27