StoryEditorOCM
PanoramaSRETAN PAR

Blanka Kačer i Zlatko Mateša guštaju u nekonvencionalnom braku: malo su se ‘skrili‘, pa smijali, evo gdje smo ih snimili

Piše Mozaik SD
9. ožujka 2024. - 22:19

Blanka Kačer i Zlatko Mateša vjenčali su se u tajnosti 2. prosinca u ckrvi u Zagrebu, kako je Slobodna Dalmacija ekskluzivno pisala. Nakon ceremonije vjenčanja, Splićanka, inače pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljica Studija za sportsko pravo, uzela je prezime Mateša.

- Vjenčali smo se čim smo shvatili da je to nešto lijepo za nas - rekao nam je tad Mateša, na što je Blanka dodala da su oni "rođeni vjenčani".

Da su Mateša i Blanka u vezi doznalo se u rujnu kad su skupa bili u Mongoliji, a novopečeni mladenci nisu stigli na medeni mjesec zbog obaveza. 

- Oboje smo u duši putnici i nije nam problem i ad hoc odlučiti i otići bilo gdje kad nam poslovne obaveze dopuste. Srećom,  nemamo problem s jet legom i u stanju smo odletjeti daleko da bi bili tamo i dva dana i vratiti se radi posla. Ovisi o obavezama gdje ćemo i na koliko dugo putovati - rekla je Blanka našoj novinarki.

Naš je fotoreporter zaljubljeni bračni par danas snimio u šetnji Zagrebom, gdje je Blanka došla svom suprugu u - posjet!

image
Josip Moler/Cropix

Guštali su u điru gradom i razgovoru, usprkos kišici, pa kad su u jednom trenu šetnjom zamakli u ulicu, u sljedećem su se našem fotoreporteru srdačno nasmijali.

Supružnici, naime, žive na dvije adrese, u Splitu i u Zagrebu, a kako to funkcionira otkrila nam je gospođa Mateša. 

- Oboje volimo i Splitu i Zagreb i uživamo biti zajedno u oba grada. Uspijevamo uskladiti sve obaveze bez problema. Split i Zagreb udaljeni su 50 minuta avionom. Zlatko dođe u Split kad odradi obaveze u Zagrebu, ako ja tada imam obaveze u Splitu.

Također ja dođem u Zagreb. Ništa nam nije problem. Sad smo oboje bogatiji za osjećaj doma u gradu onog drugog i za izvrsno društvo u oba grada - rekla je Blanka Kačer za Slobodnu Dalmaciju.

image
Josip Moler/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2024 10:37