stdClass Object ( [id] => 1371134 [title] => Ambiciozna Carole: bila je stjuardesa i na poslu našla muža plemića. A kćer je proračunato gurnula u naručje princa [alias] => ambiciozna-carole-bila-je-stjuardesa-i-na-poslu-nasla-muza-plemica-a-kcer-je-proracunato-gurnula-u-narucje-princa [catid] => 423 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Prije nešto više od mjesec dana, 31. siječnja, proslavila je 69. rođendan, ali nikakve posebne fešte nije bilo jer je najvažnije u tom trenutku bilo pomoći kćeri koja je dva dana prije izašla iz bolnice nakon operacije abdomena.

Kao većina majki, Carole Middleton je ostavila sve drugo po strani kako bi bila pri ruci svom najstarijem djetetu, princezi od Walesa, popularnoj Kate, supruzi britanskog prijestolonasljednika, princa Williama.

Nije nikakvo čudo što je Carole, s kojom je princeza Kate prije nekoliko dana snimljena u automobilu prvi put nakon operacije sredinom siječnja, osoba koja će kćeri najviše pomoći tijekom oporavka, pri tome brinući i o troje unučadi kako bi, što je i glavna Kateina i Williamova želja, imali što normalniji ritam i život dok im se mama ne vrati u punu formu.

Tijekom Kateinog oporavka cijela je obitelj Middleton, mama Carole, otac Michael, sestra Pippa i brat James, dala svoj obol pomažući Kate i Williamu koji je tijekom njezina boravka u bolnici i u prvim danima nakon povratka kući, uzeo stanku od službenih obaveza kako bi bio uz suprugu i djecu.

Carole i Michael, koje samo kratka vožnja dijeli od njihova doma u Buckleburyju u Berkshireu do imanja Windsor gdje Kate i William s djecom žive u Adelaide Cottageu, već dugo su stabilan i pouzdan faktor u brizi o troje unučadi koja su sada na drugom, trećem i četvrtom mjestu u nasljednom redu na britansko prijestolje.

---

image

Carole Middleton

AFŠ
---

Bili su, i još uvijek jesu, brižni roditelji svojoj djeci, kojoj su usadili radne navike i omogućili kvalitetno obrazovanje, a tako su prihvatili i svoga slavnog zeta, princa Williama, koji je među Middletonima pronašao toplinu i sigurnost koju nije imao u vlastitoj obitelji i razorenom braku svojih roditelja, kralja Charlesa i pokojne princeze Diane.

Jedan je stručnjak za kraljevsku obitelj kazao da je Carole naučila Williama kako funkcionira obitelj puna ljubavi i podrške, pružila mu je stvaran osjećaj normalnosti u bilo kojem kaosu otkad se vjenčao s Kate 2011. godine. Omogućila mu je da se osjeća sigurno, ugodno i zaštićeno, da ne mora brinuti oko toga što će reći ili biti odgovoran za njezine osjećaje.

Roditeljska iskustva Carole i Michael su prenijeli i na unuke kojih imaju ukupno sedam. Uz Kateinih troje, prinčeve Georgea i Louisa, i princezu Charlotte, tu je i troje koje ima mlađa kćerka Pippa sa suprugom Jamesom Matthewsom: Arthur, Grace i Rose, kao i najmlađi od njih, Inigo, kojeg je njihov sin James dobio sa suprugom, Francuskinjom Alizée Thevenet, u listopadu prošle godine.

---

image

Carole Middleton, kraljica Elizabeta II. i vojvotkinja Camilla nakon vjenčanja Kate Middleton i princa Williama u Westminsterskoj opatiji 29. travnja 2011. godine

AFP
---

U jednom razgovoru za magazin Good Housekeeping, Carole je rekla kako s unucima želi trčati brežuljcima, penjati se na stabla i provlačiti se kroz tunele na igralištima.

- Sve dok budem u stanju, to je ono što ću činiti. Kuham s njima, idemo na vožnje biciklom, radimo u vrtu – kazala je Carole, koja je bila bliska i s pokojnom kraljicom Elizabetom II.

U djetinjstvu je princeza Elizabeta imala škotsku dadilju koja je bila kći radnika na željezničkoj signalizaciji. Ona je mladoj princezi usadila naviku da pažljivo odmotava papir s darova, ispegla ga i spremi kako bi se ponovno mogao upotrijebiti.

U toj generaciji je ta vrsta kontakta s običnim životom dolazila preko slugu, a sada dolazi preko Carole. Zbog svega što je William prolazio u djetinjstvu, pokojna kraljica se potrudila da Middletone uključi u život kraljevske obitelji više nego što bi to inače činila, prepoznala je koliko važnu ulogu oni imaju u životima članova njezine obitelji.

---

image

Carole i Michael dolaze na krunidbu kralja Charlesa III. u Westminsterskoj opatiji u svibnju prošle godine

AFP
---

Rođena u skromnoj radničkoj obitelji, Carole Elizabeth Goldsmith je prve godine života provela u maloj kući u londonskom Douthallu, pohađajući lokalnu državnu školu. Željela je postati učiteljica, ali joj roditelji nisu mogli plaćati školovanje, pa je radila kao pomoćnica u trgovini prije nego što se zaposlila kao tajnica u British Airwaysu. Kasnije je radila i kao stjuardesa.

Na poslu je upoznala budućeg supruga, otpremnika letova Michaela Middletona, potomka ugledne yorkshirske obitelji plemićkih korijena. Vjenčali su se u lipnju 1980. godine, u siječnju 1982. rodila im se kći Catherine, u rujnu 1983. Philippa, a u travnju 1987. sin James. Kratko su, zbog Michaelovih obaveza na poslu, živjeli u Jordanu, a u svoj dom u zapadnom Berkshireu vratili su se 1986. godine.

---

image

Carole Middleton dolazi na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u dvorcu Windsor u svibnju 2018. godine

AFP
---

Godinu kasnije pokrenuli su, iz svoje kuhinje, privatni posao "Party Pieces" s potrepštinama za zabave, koji se razvio u biznis vrijedan tridesetak milijuna funta, ali je počeo propadati i zapao u dugove zbog pandemijskih restrikcija kretanja i druženja, pa su Middletoni prošle godine prodali svoju tvrtku. Jedan od razloga za prodaju bio je i provođenje više vremena s djecom i unučadi.

Osim od uspješnog biznisa, bogatstvo roditelja princeze Kate potječe i od Michaelove ostavštine od bake Olive Christiane Middleton. Carole i Michael su gotovinom 2002. kupili stan u londonskoj četvrti Chelsea, u kojemu su njihova djeca živjela nakon završetka studija, a prodali su ga 2019. za 1,88 milijuna funta.

U zapadnom Berkshireu su 2012. kupili pet milijuna funta vrijedno imanje Bucklebury Manor, glavna kuća, u kojoj i danas žive, ima sedam spavaonica, a na imanju su i tenisko igralište i otvoreni bazen.

---

image

Princeza Kate šalje poljubac svojoj majci Carole iz kraljevske lože u Wimbledonu u srpnju 2022. godine

Profimedia
---

U posljednjoj sezoni serije "Kruna", koja se bavila događanjima tijekom vladavine kraljice Elizabete II., Carole Middleton je prikazana kao proračunata majka koja je svoju kćer "gurala" u naručje princa Williama. Ona to nikad nije komentirala, ali s obzirom koliko William voli i poštuje roditelje svoje supruge, on joj to, ako je istina, očigledno ne zamjera.

Carole je, pak, kćeri i zetu pri ruci kad god je potrebno, a sa suprugom Michaelom im je podrška i u brojnim javnim prigodama. Bili su na pogrebu kraljice Elizabete, sa Pippom i Jamesom i na Charlesovoj krunidbi, u prosincu su bili i na tradicionalnom božićnom koncertu kojeg Kate organizira u Westminsterskoj opatiji...

---

image

Carole i Michael dolaze na krunidbu kralja Charlesa III. u Westminsterskoj opatiji u svibnju prošle godine

AFP
---

Carole i Michael su navodno "očitali bukvicu" njezinom mlađem bratu Garyju Goldsmithu prije nego što je ušao u Celebrity Big Brother kuću i upozorili ga da se ne bi previše opustio i izbrbljao nešto iz privatnog života kraljevske obitelji i tako naštetio Kate i Williamu.

S obzirom da obiteljska "crna ovca" Gary, milijunaš sklon skandalima, obožava Kate, sasvim sigurno neće namjerno učiniti ništa nažao, ali je pitanje hoće li mu se u nekom trenutku ipak razvezati jezik. Već su ga pitali što misli o princu Harryju i Meghan Markle koje je i prije kritizirao zbog njihovih napada na kraljevsku obitelj.

---

image

Michael, Pippa, James i Carole Middleton, tada princ Charles i vojvotkinja Camilla, princ Philip stoje iza princa Williama, princa Georgea, vojvotkinje Kate, princeze Charlotte i kraljice Elizabete na krštenju princeze Charlotte 2015. godine

Profimedia
---

Rekao je kako nije upoznao Meghan, te je optužio da je promijenila dinamiku i unijela razdor u kraljevsku obitelj, nepotrebno stvarala drame... Za Harryja je rekao kako misli da će se jednom ipak vratiti u okrilje kraljevske obitelji i da bi to bilo dobro. Ali je i kazao kako ne može svoju obitelj dramatično "gurnuti pod autobus", potom napisati knjigu o tome i očekivati da bude pozvan na okupljanje za Božić.

---

image

Carole sa sinom Jamesom dolazi na vjenčanje mlađe kćeri Pippe s Jamesom Matthewsom u svibnju 2017. godine

AFP
------
image

Michael i Carole Middleton na pogrebu kraljice Elizabete II. u rujnu 2022. godine

AFP
------
image

Michael i Carole Middleton, James Matthews, Pippa i James Middleton dolaze na vjenčanje lady Gabrielle Windsor i Thomasa Kingstona, koji je nedavno tragično preminuo

AFP
------
image

Sretni djed i baka, Michael i Carole Middleton, ispred rodilišta u kojemu je njihova kći Kate rodila prvog sina, princa Georgea, u srpnju 2013. godine

AFP
------
image

Carole, Michael i Pippa Middleton na teniskom turniru u Wimbledonu 2011. godine

AFP
---

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => mama Middelton [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [36] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) ) [extra_fields_search] => mama Middelton 2 0 7239 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-03-06 13:03:34 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => Marija Čović [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-03-10 20:57:08 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2024-03-10 20:57:08 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 423 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Panorama [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Ambiciozna Carole: bila je stjuardesa i na poslu našla muža plemića. A kćer je proračunato gurnula u naručje princa page_title=Ambiciozna Carole: bila je stjuardesa i na poslu našla muža plemića. A kćer je proračunato gurnula u naručje princa [metakey] => Carole Middleton, Kate Middleton, princ wiiliam [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26729059.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26611593.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/24836436.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715113.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715100.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715112.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715127.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715135.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715137.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715140.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715164.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715165.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715166.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715167.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715168.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715169.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715170.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715171.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715172.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/06\/26715173.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Profimedia, AFP","Profimedia","AFP","Profimedia","Profimedia","Profimedia","Profimedia","Profimedia","Profimedia","Profimedia","AFP","AFP","AF\u0160","John Stillwell\/Afp","AFP","AFP","AFP","AFP","AFP","AFP"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","

Kate Middleton sa sestrom Pippom i mamom Carole uo\u010di vjen\u010danja s princom Williamom 2011. godine<\/p>","

Carole i Michael dolaze na krunidbu kralja Charlesa III. u Westminsterskoj opatiji u svibnju pro\u0161le godine<\/p>","

Carole Middleton, majka princeze Kate, budu\u0107e britanske kraljice<\/p>","

Michael i Carole Middleton dolaze na bo\u017ei\u0107ni koncert u Westminsterskoj opatiji u prosincu pro\u0161le godine<\/p>","

Princeza Kate \u0161alje poljubac svojoj majci Carole iz kraljevske lo\u017ee u Wimbledonu u srpnju 2022. godine<\/p>","

Nesta\u0161na princeza Carlotte nekome je isplazila jezik na u\u017eas svoje mame Kate i bake Carole<\/p>","

Carole i Kate Middleton u \u0161opingu 2005. godine<\/p>","

Carole Middleton u dru\u0161tvu pokojnog princa Philipa na konji\u010dkim utrkama u Ascotu 2012. godine<\/p>","

Michael, Pippa, James i Carole Middleton, tada princ Charles i vojvotkinja Camilla, princ Philip stoje iza princa Williama, princa Georgea, vojvotkinje Kate, princeze Charlotte i kraljice Elizabete na kr\u0161tenju princeze Charlotte 2015. godine<\/p>","

Carole Middleton dolazi na vjen\u010danje princa Harryja i Meghan Markle u dvorcu Windsor u svibnju 2018. godine<\/p>","

Carole sa sinom Jamesom dolazi na vjen\u010danje mla\u0111e k\u0107eri Pippe s Jamesom Matthewsom u svibnju 2017. godine<\/p>","

Carole Middleton<\/p>","

Carole Middleton nakon kr\u0161tenja prvog unuka, princa Georgea, 2013. godine<\/p>","

Carole Middleton, kraljica Elizabeta II. i vojvotkinja Camilla nakon vjen\u010danja Kate Middleton i princa Williama u Westminsterskoj opatiji 29. travnja 2011. godine<\/p>","

Carole i Michael Middleton na svom imanju u Berkshireu u studenome 2020. godine, nakon objave zaruka njihove k\u0107eri Kate i princa Williama<\/p>","

Michael i Carole Middleton na pogrebu kraljice Elizabete II. u rujnu 2022. godine<\/p>","

Michael i Carole Middleton, James Matthews, Pippa i James Middleton dolaze na vjen\u010danje lady Gabrielle Windsor i Thomasa Kingstona, koji je nedavno tragi\u010dno preminuo<\/p>","

Sretni djed i baka, Michael i Carole Middleton, ispred rodili\u0161ta u kojemu je njihova k\u0107i Kate rodila prvog sina, princa Georgea, u srpnju 2013. godine<\/p>","

Carole, Michael i Pippa Middleton na teniskom turniru u Wimbledonu 2011. godine<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","88:34","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","57:26","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1502","hd_26729059_1920.jpg":"1920x1080","k_26729059_1280.jpg":"1280x1280","k_26729059_1024.jpg":"1024x1024","k_26729059_640.jpg":"640x640","k_26729059_480.jpg":"480x480","k_26729059_340.jpg":"340x340","k_26729059_220.jpg":"220x220","o_26729059_1280.jpg":"1280x1001","o_26729059_1024.jpg":"1024x801","o_26729059_640.jpg":"640x500","o_26729059_480.jpg":"480x375","o_26729059_340.jpg":"340x265","o_26729059_220.jpg":"220x172","h_26729059_1280.jpg":"1280x854","h_26729059_1024.jpg":"1024x683","h_26729059_640.jpg":"640x427","h_26729059_480.jpg":"480x320","h_26729059_340.jpg":"340x227","h_26729059_220.jpg":"220x147","pp_26729059_1280.jpg":"1280x1628","pp_26729059_1024.jpg":"1024x1303","pp_26729059_640.jpg":"640x814","pp_26729059_480.jpg":"480x611","pp_26729059_340.jpg":"340x432","pp_26729059_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1556","hd_26611593_1920.jpg":"1920x1080","k_26611593_1280.jpg":"1280x1280","k_26611593_1024.jpg":"1024x1024","k_26611593_640.jpg":"640x640","k_26611593_480.jpg":"480x480","k_26611593_340.jpg":"340x340","k_26611593_220.jpg":"220x220","o_26611593_1280.jpg":"1280x1037","o_26611593_1024.jpg":"1024x829","o_26611593_640.jpg":"640x518","o_26611593_480.jpg":"480x389","o_26611593_340.jpg":"340x275","o_26611593_220.jpg":"220x178","h_26611593_1280.jpg":"1280x854","h_26611593_1024.jpg":"1024x683","h_26611593_640.jpg":"640x427","h_26611593_480.jpg":"480x320","h_26611593_340.jpg":"340x227","h_26611593_220.jpg":"220x147","pp_26611593_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611593_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611593_640.jpg":"640x814","pp_26611593_480.jpg":"480x611","pp_26611593_340.jpg":"340x432","pp_26611593_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1470","hd_24836436_1920.jpg":"1920x1080","k_24836436_1280.jpg":"1280x1280","k_24836436_1024.jpg":"1024x1024","k_24836436_640.jpg":"640x640","k_24836436_480.jpg":"480x480","k_24836436_340.jpg":"340x340","k_24836436_220.jpg":"220x220","o_24836436_1280.jpg":"1280x980","o_24836436_1024.jpg":"1024x784","o_24836436_640.jpg":"640x490","o_24836436_480.jpg":"480x367","o_24836436_340.jpg":"340x260","o_24836436_220.jpg":"220x168","h_24836436_1280.jpg":"1280x854","h_24836436_1024.jpg":"1024x683","h_24836436_640.jpg":"640x427","h_24836436_480.jpg":"480x320","h_24836436_340.jpg":"340x227","h_24836436_220.jpg":"220x147","pp_24836436_1280.jpg":"1280x1628","pp_24836436_1024.jpg":"1024x1303","pp_24836436_640.jpg":"640x814","pp_24836436_480.jpg":"480x611","pp_24836436_340.jpg":"340x432","pp_24836436_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1621x3507","hd_26715113_1920.jpg":"1920x1080","k_26715113_1280.jpg":"1280x1280","k_26715113_1024.jpg":"1024x1024","k_26715113_640.jpg":"640x640","k_26715113_480.jpg":"480x480","k_26715113_340.jpg":"340x340","k_26715113_220.jpg":"220x220","o_26715113_1280.jpg":"1280x2769","o_26715113_1024.jpg":"1024x2215","o_26715113_640.jpg":"640x1384","o_26715113_480.jpg":"480x1038","o_26715113_340.jpg":"340x735","o_26715113_220.jpg":"220x475","h_26715113_1280.jpg":"1280x854","h_26715113_1024.jpg":"1024x683","h_26715113_640.jpg":"640x427","h_26715113_480.jpg":"480x320","h_26715113_340.jpg":"340x227","h_26715113_220.jpg":"220x147","pp_26715113_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715113_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715113_640.jpg":"640x814","pp_26715113_480.jpg":"480x611","pp_26715113_340.jpg":"340x432","pp_26715113_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2796","hd_26715100_1920.jpg":"1920x1080","k_26715100_1280.jpg":"1280x1280","k_26715100_1024.jpg":"1024x1024","k_26715100_640.jpg":"640x640","k_26715100_480.jpg":"480x480","k_26715100_340.jpg":"340x340","k_26715100_220.jpg":"220x220","o_26715100_1280.jpg":"1280x1864","o_26715100_1024.jpg":"1024x1491","o_26715100_640.jpg":"640x932","o_26715100_480.jpg":"480x699","o_26715100_340.jpg":"340x495","o_26715100_220.jpg":"220x320","h_26715100_1280.jpg":"1280x854","h_26715100_1024.jpg":"1024x683","h_26715100_640.jpg":"640x427","h_26715100_480.jpg":"480x320","h_26715100_340.jpg":"340x227","h_26715100_220.jpg":"220x147","pp_26715100_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715100_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715100_640.jpg":"640x814","pp_26715100_480.jpg":"480x611","pp_26715100_340.jpg":"340x432","pp_26715100_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1419","hd_26715112_1920.jpg":"1920x1080","k_26715112_1280.jpg":"1280x1280","k_26715112_1024.jpg":"1024x1024","k_26715112_640.jpg":"640x640","k_26715112_480.jpg":"480x480","k_26715112_340.jpg":"340x340","k_26715112_220.jpg":"220x220","o_26715112_1280.jpg":"1280x946","o_26715112_1024.jpg":"1024x756","o_26715112_640.jpg":"640x473","o_26715112_480.jpg":"480x354","o_26715112_340.jpg":"340x251","o_26715112_220.jpg":"220x162","h_26715112_1280.jpg":"1280x854","h_26715112_1024.jpg":"1024x683","h_26715112_640.jpg":"640x427","h_26715112_480.jpg":"480x320","h_26715112_340.jpg":"340x227","h_26715112_220.jpg":"220x147","pp_26715112_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715112_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715112_640.jpg":"640x814","pp_26715112_480.jpg":"480x611","pp_26715112_340.jpg":"340x432","pp_26715112_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1348","hd_26715127_1920.jpg":"1920x1080","k_26715127_1280.jpg":"1280x1280","k_26715127_1024.jpg":"1024x1024","k_26715127_640.jpg":"640x640","k_26715127_480.jpg":"480x480","k_26715127_340.jpg":"340x340","k_26715127_220.jpg":"220x220","o_26715127_1280.jpg":"1280x898","o_26715127_1024.jpg":"1024x718","o_26715127_640.jpg":"640x449","o_26715127_480.jpg":"480x337","o_26715127_340.jpg":"340x238","o_26715127_220.jpg":"220x154","h_26715127_1280.jpg":"1280x854","h_26715127_1024.jpg":"1024x683","h_26715127_640.jpg":"640x427","h_26715127_480.jpg":"480x320","h_26715127_340.jpg":"340x227","h_26715127_220.jpg":"220x147","pp_26715127_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715127_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715127_640.jpg":"640x814","pp_26715127_480.jpg":"480x611","pp_26715127_340.jpg":"340x432","pp_26715127_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1697","hd_26715135_1920.jpg":"1920x1080","k_26715135_1280.jpg":"1280x1280","k_26715135_1024.jpg":"1024x1024","k_26715135_640.jpg":"640x640","k_26715135_480.jpg":"480x480","k_26715135_340.jpg":"340x340","k_26715135_220.jpg":"220x220","o_26715135_1280.jpg":"1280x1131","o_26715135_1024.jpg":"1024x905","o_26715135_640.jpg":"640x565","o_26715135_480.jpg":"480x424","o_26715135_340.jpg":"340x300","o_26715135_220.jpg":"220x194","h_26715135_1280.jpg":"1280x854","h_26715135_1024.jpg":"1024x683","h_26715135_640.jpg":"640x427","h_26715135_480.jpg":"480x320","h_26715135_340.jpg":"340x227","h_26715135_220.jpg":"220x147","pp_26715135_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715135_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715135_640.jpg":"640x814","pp_26715135_480.jpg":"480x611","pp_26715135_340.jpg":"340x432","pp_26715135_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1401","hd_26715137_1920.jpg":"1920x1080","k_26715137_1280.jpg":"1280x1280","k_26715137_1024.jpg":"1024x1024","k_26715137_640.jpg":"640x640","k_26715137_480.jpg":"480x480","k_26715137_340.jpg":"340x340","k_26715137_220.jpg":"220x220","o_26715137_1280.jpg":"1280x934","o_26715137_1024.jpg":"1024x747","o_26715137_640.jpg":"640x467","o_26715137_480.jpg":"480x350","o_26715137_340.jpg":"340x248","o_26715137_220.jpg":"220x160","h_26715137_1280.jpg":"1280x854","h_26715137_1024.jpg":"1024x683","h_26715137_640.jpg":"640x427","h_26715137_480.jpg":"480x320","h_26715137_340.jpg":"340x227","h_26715137_220.jpg":"220x147","pp_26715137_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715137_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715137_640.jpg":"640x814","pp_26715137_480.jpg":"480x611","pp_26715137_340.jpg":"340x432","pp_26715137_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1498","hd_26715140_1920.jpg":"1920x1080","k_26715140_1280.jpg":"1280x1280","k_26715140_1024.jpg":"1024x1024","k_26715140_640.jpg":"640x640","k_26715140_480.jpg":"480x480","k_26715140_340.jpg":"340x340","k_26715140_220.jpg":"220x220","o_26715140_1280.jpg":"1280x998","o_26715140_1024.jpg":"1024x798","o_26715140_640.jpg":"640x499","o_26715140_480.jpg":"480x374","o_26715140_340.jpg":"340x265","o_26715140_220.jpg":"220x171","h_26715140_1280.jpg":"1280x854","h_26715140_1024.jpg":"1024x683","h_26715140_640.jpg":"640x427","h_26715140_480.jpg":"480x320","h_26715140_340.jpg":"340x227","h_26715140_220.jpg":"220x147","pp_26715140_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715140_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715140_640.jpg":"640x814","pp_26715140_480.jpg":"480x611","pp_26715140_340.jpg":"340x432","pp_26715140_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2799","hd_26715164_1920.jpg":"1920x1080","k_26715164_1280.jpg":"1280x1280","k_26715164_1024.jpg":"1024x1024","k_26715164_640.jpg":"640x640","k_26715164_480.jpg":"480x480","k_26715164_340.jpg":"340x340","k_26715164_220.jpg":"220x220","o_26715164_1280.jpg":"1280x1866","o_26715164_1024.jpg":"1024x1492","o_26715164_640.jpg":"640x933","o_26715164_480.jpg":"480x699","o_26715164_340.jpg":"340x495","o_26715164_220.jpg":"220x320","h_26715164_1280.jpg":"1280x854","h_26715164_1024.jpg":"1024x683","h_26715164_640.jpg":"640x427","h_26715164_480.jpg":"480x320","h_26715164_340.jpg":"340x227","h_26715164_220.jpg":"220x147","pp_26715164_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715164_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715164_640.jpg":"640x814","pp_26715164_480.jpg":"480x611","pp_26715164_340.jpg":"340x432","pp_26715164_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1617x2500","hd_26715165_1920.jpg":"1920x1080","k_26715165_1280.jpg":"1280x1280","k_26715165_1024.jpg":"1024x1024","k_26715165_640.jpg":"640x640","k_26715165_480.jpg":"480x480","k_26715165_340.jpg":"340x340","k_26715165_220.jpg":"220x220","o_26715165_1280.jpg":"1280x1978","o_26715165_1024.jpg":"1024x1583","o_26715165_640.jpg":"640x989","o_26715165_480.jpg":"480x742","o_26715165_340.jpg":"340x525","o_26715165_220.jpg":"220x340","h_26715165_1280.jpg":"1280x854","h_26715165_1024.jpg":"1024x683","h_26715165_640.jpg":"640x427","h_26715165_480.jpg":"480x320","h_26715165_340.jpg":"340x227","h_26715165_220.jpg":"220x147","pp_26715165_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715165_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715165_640.jpg":"640x814","pp_26715165_480.jpg":"480x611","pp_26715165_340.jpg":"340x432","pp_26715165_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1278","hd_26715166_1920.jpg":"1920x1080","k_26715166_1280.jpg":"1280x1280","k_26715166_1024.jpg":"1024x1024","k_26715166_640.jpg":"640x640","k_26715166_480.jpg":"480x480","k_26715166_340.jpg":"340x340","k_26715166_220.jpg":"220x220","o_26715166_1280.jpg":"1280x852","o_26715166_1024.jpg":"1024x681","o_26715166_640.jpg":"640x426","o_26715166_480.jpg":"480x319","o_26715166_340.jpg":"340x226","o_26715166_220.jpg":"220x146","h_26715166_1280.jpg":"1280x854","h_26715166_1024.jpg":"1024x683","h_26715166_640.jpg":"640x427","h_26715166_480.jpg":"480x320","h_26715166_340.jpg":"340x227","h_26715166_220.jpg":"220x147","pp_26715166_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715166_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715166_640.jpg":"640x814","pp_26715166_480.jpg":"480x611","pp_26715166_340.jpg":"340x432","pp_26715166_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x3643","hd_26715167_1920.jpg":"1920x1080","k_26715167_1280.jpg":"1280x1280","k_26715167_1024.jpg":"1024x1024","k_26715167_640.jpg":"640x640","k_26715167_480.jpg":"480x480","k_26715167_340.jpg":"340x340","k_26715167_220.jpg":"220x220","o_26715167_1280.jpg":"1280x2428","o_26715167_1024.jpg":"1024x1942","o_26715167_640.jpg":"640x1214","o_26715167_480.jpg":"480x910","o_26715167_340.jpg":"340x645","o_26715167_220.jpg":"220x417","h_26715167_1280.jpg":"1280x854","h_26715167_1024.jpg":"1024x683","h_26715167_640.jpg":"640x427","h_26715167_480.jpg":"480x320","h_26715167_340.jpg":"340x227","h_26715167_220.jpg":"220x147","pp_26715167_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715167_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715167_640.jpg":"640x814","pp_26715167_480.jpg":"480x611","pp_26715167_340.jpg":"340x432","pp_26715167_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1384","hd_26715168_1920.jpg":"1920x1080","k_26715168_1280.jpg":"1280x1280","k_26715168_1024.jpg":"1024x1024","k_26715168_640.jpg":"640x640","k_26715168_480.jpg":"480x480","k_26715168_340.jpg":"340x340","k_26715168_220.jpg":"220x220","o_26715168_1280.jpg":"1280x922","o_26715168_1024.jpg":"1024x738","o_26715168_640.jpg":"640x461","o_26715168_480.jpg":"480x346","o_26715168_340.jpg":"340x245","o_26715168_220.jpg":"220x158","h_26715168_1280.jpg":"1280x854","h_26715168_1024.jpg":"1024x683","h_26715168_640.jpg":"640x427","h_26715168_480.jpg":"480x320","h_26715168_340.jpg":"340x227","h_26715168_220.jpg":"220x147","pp_26715168_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715168_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715168_640.jpg":"640x814","pp_26715168_480.jpg":"480x611","pp_26715168_340.jpg":"340x432","pp_26715168_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1326","hd_26715169_1920.jpg":"1920x1080","k_26715169_1280.jpg":"1280x1280","k_26715169_1024.jpg":"1024x1024","k_26715169_640.jpg":"640x640","k_26715169_480.jpg":"480x480","k_26715169_340.jpg":"340x340","k_26715169_220.jpg":"220x220","o_26715169_1280.jpg":"1280x884","o_26715169_1024.jpg":"1024x707","o_26715169_640.jpg":"640x442","o_26715169_480.jpg":"480x331","o_26715169_340.jpg":"340x234","o_26715169_220.jpg":"220x151","h_26715169_1280.jpg":"1280x854","h_26715169_1024.jpg":"1024x683","h_26715169_640.jpg":"640x427","h_26715169_480.jpg":"480x320","h_26715169_340.jpg":"340x227","h_26715169_220.jpg":"220x147","pp_26715169_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715169_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715169_640.jpg":"640x814","pp_26715169_480.jpg":"480x611","pp_26715169_340.jpg":"340x432","pp_26715169_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_26715170_1920.jpg":"1920x1080","k_26715170_1280.jpg":"1280x1280","k_26715170_1024.jpg":"1024x1024","k_26715170_640.jpg":"640x640","k_26715170_480.jpg":"480x480","k_26715170_340.jpg":"340x340","k_26715170_220.jpg":"220x220","o_26715170_1280.jpg":"1280x854","o_26715170_1024.jpg":"1024x683","o_26715170_640.jpg":"640x427","o_26715170_480.jpg":"480x320","o_26715170_340.jpg":"340x226","o_26715170_220.jpg":"220x146","h_26715170_1280.jpg":"1280x854","h_26715170_1024.jpg":"1024x683","h_26715170_640.jpg":"640x427","h_26715170_480.jpg":"480x320","h_26715170_340.jpg":"340x227","h_26715170_220.jpg":"220x147","pp_26715170_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715170_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715170_640.jpg":"640x814","pp_26715170_480.jpg":"480x611","pp_26715170_340.jpg":"340x432","pp_26715170_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1376","hd_26715171_1920.jpg":"1920x1080","k_26715171_1280.jpg":"1280x1280","k_26715171_1024.jpg":"1024x1024","k_26715171_640.jpg":"640x640","k_26715171_480.jpg":"480x480","k_26715171_340.jpg":"340x340","k_26715171_220.jpg":"220x220","o_26715171_1280.jpg":"1280x917","o_26715171_1024.jpg":"1024x733","o_26715171_640.jpg":"640x458","o_26715171_480.jpg":"480x344","o_26715171_340.jpg":"340x243","o_26715171_220.jpg":"220x157","h_26715171_1280.jpg":"1280x854","h_26715171_1024.jpg":"1024x683","h_26715171_640.jpg":"640x427","h_26715171_480.jpg":"480x320","h_26715171_340.jpg":"340x227","h_26715171_220.jpg":"220x147","pp_26715171_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715171_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715171_640.jpg":"640x814","pp_26715171_480.jpg":"480x611","pp_26715171_340.jpg":"340x432","pp_26715171_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1525","hd_26715172_1920.jpg":"1920x1080","k_26715172_1280.jpg":"1280x1280","k_26715172_1024.jpg":"1024x1024","k_26715172_640.jpg":"640x640","k_26715172_480.jpg":"480x480","k_26715172_340.jpg":"340x340","k_26715172_220.jpg":"220x220","o_26715172_1280.jpg":"1280x1016","o_26715172_1024.jpg":"1024x813","o_26715172_640.jpg":"640x508","o_26715172_480.jpg":"480x381","o_26715172_340.jpg":"340x270","o_26715172_220.jpg":"220x174","h_26715172_1280.jpg":"1280x854","h_26715172_1024.jpg":"1024x683","h_26715172_640.jpg":"640x427","h_26715172_480.jpg":"480x320","h_26715172_340.jpg":"340x227","h_26715172_220.jpg":"220x147","pp_26715172_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715172_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715172_640.jpg":"640x814","pp_26715172_480.jpg":"480x611","pp_26715172_340.jpg":"340x432","pp_26715172_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1274","hd_26715173_1920.jpg":"1920x1080","k_26715173_1280.jpg":"1280x1280","k_26715173_1024.jpg":"1024x1024","k_26715173_640.jpg":"640x640","k_26715173_480.jpg":"480x480","k_26715173_340.jpg":"340x340","k_26715173_220.jpg":"220x220","o_26715173_1280.jpg":"1280x849","o_26715173_1024.jpg":"1024x679","o_26715173_640.jpg":"640x424","o_26715173_480.jpg":"480x318","o_26715173_340.jpg":"340x225","o_26715173_220.jpg":"220x145","h_26715173_1280.jpg":"1280x854","h_26715173_1024.jpg":"1024x683","h_26715173_640.jpg":"640x427","h_26715173_480.jpg":"480x320","h_26715173_340.jpg":"340x227","h_26715173_220.jpg":"220x147","pp_26715173_1280.jpg":"1280x1628","pp_26715173_1024.jpg":"1024x1303","pp_26715173_640.jpg":"640x814","pp_26715173_480.jpg":"480x611","pp_26715173_340.jpg":"340x432","pp_26715173_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 423 [name] => Panorama [alias] => panorama [description] => [parent] => 254 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 6 [params] => {"inheritFrom":"254","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38415619 Threads: 3 Questions: 7098858940 Slow queries: 3300730 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608372207 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 50 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /mozaik/panorama ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 423 [name] => Panorama [alias] => panorama [parent] => 254 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /mozaik/panorama ) ) [link] => /mozaik/panorama/ambiciozna-carole-bila-je-stjuardesa-i-na-poslu-nasla-muza-plemica-a-kcer-je-proracunato-gurnula-u-narucje-princa-1371134 [printLink] => /mozaik/panorama/ambiciozna-carole-bila-je-stjuardesa-i-na-poslu-nasla-muza-plemica-a-kcer-je-proracunato-gurnula-u-narucje-princa-1371134?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 716837 [name] => Carole Middleton [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-05-20 09:29:02 [main_article_id] => 0 [alias] => carole-middleton [link] => /tag/carole-middleton ) [1] => stdClass Object ( [id] => 365099 [name] => Kate Middleton [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kate-middleton [link] => /tag/kate-middleton ) [2] => stdClass Object ( [id] => 750651 [name] => princ wiiliam [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-03-06 17:26:31 [main_article_id] => 0 [alias] => princ-wiiliam [link] => /tag/princ-wiiliam ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => mama Middelton [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [Important_article] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Ambiciozna Carole: bila je stjuardesa i na poslu našla muža plemića. A kćer je proračunato gurnula u naručje princa [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Ff01.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26729059.jpg [galleryCount] => 20 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Profimedia, AFP [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26729059.jpg [title] => Profimedia, AFP ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26611593.jpg [title] => Profimedia

Kate Middleton sa sestrom Pippom i mamom Carole uoči vjenčanja s princom Williamom 2011. godine

) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/24836436.jpg [title] => AFP

Carole i Michael dolaze na krunidbu kralja Charlesa III. u Westminsterskoj opatiji u svibnju prošle godine

) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715113.jpg [title] => Profimedia

Carole Middleton, majka princeze Kate, buduće britanske kraljice

) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715100.jpg [title] => Profimedia

Michael i Carole Middleton dolaze na božićni koncert u Westminsterskoj opatiji u prosincu prošle godine

) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715112.jpg [title] => Profimedia

Princeza Kate šalje poljubac svojoj majci Carole iz kraljevske lože u Wimbledonu u srpnju 2022. godine

) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715127.jpg [title] => Profimedia

Nestašna princeza Carlotte nekome je isplazila jezik na užas svoje mame Kate i bake Carole

) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715135.jpg [title] => Profimedia

Carole i Kate Middleton u šopingu 2005. godine

) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715137.jpg [title] => Profimedia

Carole Middleton u društvu pokojnog princa Philipa na konjičkim utrkama u Ascotu 2012. godine

) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715140.jpg [title] => Profimedia

Michael, Pippa, James i Carole Middleton, tada princ Charles i vojvotkinja Camilla, princ Philip stoje iza princa Williama, princa Georgea, vojvotkinje Kate, princeze Charlotte i kraljice Elizabete na krštenju princeze Charlotte 2015. godine

) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715164.jpg [title] => AFP

Carole Middleton dolazi na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u dvorcu Windsor u svibnju 2018. godine

) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715165.jpg [title] => AFP

Carole sa sinom Jamesom dolazi na vjenčanje mlađe kćeri Pippe s Jamesom Matthewsom u svibnju 2017. godine

) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715166.jpg [title] => AFŠ

Carole Middleton

) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715167.jpg [title] => John Stillwell/Afp

Carole Middleton nakon krštenja prvog unuka, princa Georgea, 2013. godine

) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715168.jpg [title] => AFP

Carole Middleton, kraljica Elizabeta II. i vojvotkinja Camilla nakon vjenčanja Kate Middleton i princa Williama u Westminsterskoj opatiji 29. travnja 2011. godine

) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715169.jpg [title] => AFP

Carole i Michael Middleton na svom imanju u Berkshireu u studenome 2020. godine, nakon objave zaruka njihove kćeri Kate i princa Williama

) [16] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715170.jpg [title] => AFP

Michael i Carole Middleton na pogrebu kraljice Elizabete II. u rujnu 2022. godine

) [17] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715171.jpg [title] => AFP

Michael i Carole Middleton, James Matthews, Pippa i James Middleton dolaze na vjenčanje lady Gabrielle Windsor i Thomasa Kingstona, koji je nedavno tragično preminuo

) [18] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715172.jpg [title] => AFP

Sretni djed i baka, Michael i Carole Middleton, ispred rodilišta u kojemu je njihova kći Kate rodila prvog sina, princa Georgea, u srpnju 2013. godine

) [19] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/06/26715173.jpg [title] => AFP

Carole, Michael i Pippa Middleton na teniskom turniru u Wimbledonu 2011. godine

) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Prije nešto više od mjesec dana, 31. siječnja, proslavila je 69. rođendan, ali nikakve posebne fešte nije bilo jer je najvažnije u tom trenutku bilo pomoći kćeri koja je dva dana prije izašla iz bolnice nakon operacije abdomena.

Kao većina majki, Carole Middleton je ostavila sve drugo po strani kako bi bila pri ruci svom najstarijem djetetu, princezi od Walesa, popularnoj Kate, supruzi britanskog prijestolonasljednika, princa Williama.

Nije nikakvo čudo što je Carole, s kojom je princeza Kate prije nekoliko dana snimljena u automobilu prvi put nakon operacije sredinom siječnja, osoba koja će kćeri najviše pomoći tijekom oporavka, pri tome brinući i o troje unučadi kako bi, što je i glavna Kateina i Williamova želja, imali što normalniji ritam i život dok im se mama ne vrati u punu formu.

Tijekom Kateinog oporavka cijela je obitelj Middleton, mama Carole, otac Michael, sestra Pippa i brat James, dala svoj obol pomažući Kate i Williamu koji je tijekom njezina boravka u bolnici i u prvim danima nakon povratka kući, uzeo stanku od službenih obaveza kako bi bio uz suprugu i djecu.

Carole i Michael, koje samo kratka vožnja dijeli od njihova doma u Buckleburyju u Berkshireu do imanja Windsor gdje Kate i William s djecom žive u Adelaide Cottageu, već dugo su stabilan i pouzdan faktor u brizi o troje unučadi koja su sada na drugom, trećem i četvrtom mjestu u nasljednom redu na britansko prijestolje.

---

image

Carole Middleton

AFŠ
---

Bili su, i još uvijek jesu, brižni roditelji svojoj djeci, kojoj su usadili radne navike i omogućili kvalitetno obrazovanje, a tako su prihvatili i svoga slavnog zeta, princa Williama, koji je među Middletonima pronašao toplinu i sigurnost koju nije imao u vlastitoj obitelji i razorenom braku svojih roditelja, kralja Charlesa i pokojne princeze Diane.

Jedan je stručnjak za kraljevsku obitelj kazao da je Carole naučila Williama kako funkcionira obitelj puna ljubavi i podrške, pružila mu je stvaran osjećaj normalnosti u bilo kojem kaosu otkad se vjenčao s Kate 2011. godine. Omogućila mu je da se osjeća sigurno, ugodno i zaštićeno, da ne mora brinuti oko toga što će reći ili biti odgovoran za njezine osjećaje.

Roditeljska iskustva Carole i Michael su prenijeli i na unuke kojih imaju ukupno sedam. Uz Kateinih troje, prinčeve Georgea i Louisa, i princezu Charlotte, tu je i troje koje ima mlađa kćerka Pippa sa suprugom Jamesom Matthewsom: Arthur, Grace i Rose, kao i najmlađi od njih, Inigo, kojeg je njihov sin James dobio sa suprugom, Francuskinjom Alizée Thevenet, u listopadu prošle godine.

---

image

Carole Middleton, kraljica Elizabeta II. i vojvotkinja Camilla nakon vjenčanja Kate Middleton i princa Williama u Westminsterskoj opatiji 29. travnja 2011. godine

AFP
---

U jednom razgovoru za magazin Good Housekeeping, Carole je rekla kako s unucima želi trčati brežuljcima, penjati se na stabla i provlačiti se kroz tunele na igralištima.

- Sve dok budem u stanju, to je ono što ću činiti. Kuham s njima, idemo na vožnje biciklom, radimo u vrtu – kazala je Carole, koja je bila bliska i s pokojnom kraljicom Elizabetom II.

U djetinjstvu je princeza Elizabeta imala škotsku dadilju koja je bila kći radnika na željezničkoj signalizaciji. Ona je mladoj princezi usadila naviku da pažljivo odmotava papir s darova, ispegla ga i spremi kako bi se ponovno mogao upotrijebiti.

U toj generaciji je ta vrsta kontakta s običnim životom dolazila preko slugu, a sada dolazi preko Carole. Zbog svega što je William prolazio u djetinjstvu, pokojna kraljica se potrudila da Middletone uključi u život kraljevske obitelji više nego što bi to inače činila, prepoznala je koliko važnu ulogu oni imaju u životima članova njezine obitelji.

---

image

Carole i Michael dolaze na krunidbu kralja Charlesa III. u Westminsterskoj opatiji u svibnju prošle godine

AFP
---

Rođena u skromnoj radničkoj obitelji, Carole Elizabeth Goldsmith je prve godine života provela u maloj kući u londonskom Douthallu, pohađajući lokalnu državnu školu. Željela je postati učiteljica, ali joj roditelji nisu mogli plaćati školovanje, pa je radila kao pomoćnica u trgovini prije nego što se zaposlila kao tajnica u British Airwaysu. Kasnije je radila i kao stjuardesa.

Na poslu je upoznala budućeg supruga, otpremnika letova Michaela Middletona, potomka ugledne yorkshirske obitelji plemićkih korijena. Vjenčali su se u lipnju 1980. godine, u siječnju 1982. rodila im se kći Catherine, u rujnu 1983. Philippa, a u travnju 1987. sin James. Kratko su, zbog Michaelovih obaveza na poslu, živjeli u Jordanu, a u svoj dom u zapadnom Berkshireu vratili su se 1986. godine.

---

image

Carole Middleton dolazi na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u dvorcu Windsor u svibnju 2018. godine

AFP
---

Godinu kasnije pokrenuli su, iz svoje kuhinje, privatni posao "Party Pieces" s potrepštinama za zabave, koji se razvio u biznis vrijedan tridesetak milijuna funta, ali je počeo propadati i zapao u dugove zbog pandemijskih restrikcija kretanja i druženja, pa su Middletoni prošle godine prodali svoju tvrtku. Jedan od razloga za prodaju bio je i provođenje više vremena s djecom i unučadi.

Osim od uspješnog biznisa, bogatstvo roditelja princeze Kate potječe i od Michaelove ostavštine od bake Olive Christiane Middleton. Carole i Michael su gotovinom 2002. kupili stan u londonskoj četvrti Chelsea, u kojemu su njihova djeca živjela nakon završetka studija, a prodali su ga 2019. za 1,88 milijuna funta.

U zapadnom Berkshireu su 2012. kupili pet milijuna funta vrijedno imanje Bucklebury Manor, glavna kuća, u kojoj i danas žive, ima sedam spavaonica, a na imanju su i tenisko igralište i otvoreni bazen.

---

image

Princeza Kate šalje poljubac svojoj majci Carole iz kraljevske lože u Wimbledonu u srpnju 2022. godine

Profimedia
---

U posljednjoj sezoni serije "Kruna", koja se bavila događanjima tijekom vladavine kraljice Elizabete II., Carole Middleton je prikazana kao proračunata majka koja je svoju kćer "gurala" u naručje princa Williama. Ona to nikad nije komentirala, ali s obzirom koliko William voli i poštuje roditelje svoje supruge, on joj to, ako je istina, očigledno ne zamjera.

Carole je, pak, kćeri i zetu pri ruci kad god je potrebno, a sa suprugom Michaelom im je podrška i u brojnim javnim prigodama. Bili su na pogrebu kraljice Elizabete, sa Pippom i Jamesom i na Charlesovoj krunidbi, u prosincu su bili i na tradicionalnom božićnom koncertu kojeg Kate organizira u Westminsterskoj opatiji...

---

image

Carole i Michael dolaze na krunidbu kralja Charlesa III. u Westminsterskoj opatiji u svibnju prošle godine

AFP
---

Carole i Michael su navodno "očitali bukvicu" njezinom mlađem bratu Garyju Goldsmithu prije nego što je ušao u Celebrity Big Brother kuću i upozorili ga da se ne bi previše opustio i izbrbljao nešto iz privatnog života kraljevske obitelji i tako naštetio Kate i Williamu.

S obzirom da obiteljska "crna ovca" Gary, milijunaš sklon skandalima, obožava Kate, sasvim sigurno neće namjerno učiniti ništa nažao, ali je pitanje hoće li mu se u nekom trenutku ipak razvezati jezik. Već su ga pitali što misli o princu Harryju i Meghan Markle koje je i prije kritizirao zbog njihovih napada na kraljevsku obitelj.

---

image

Michael, Pippa, James i Carole Middleton, tada princ Charles i vojvotkinja Camilla, princ Philip stoje iza princa Williama, princa Georgea, vojvotkinje Kate, princeze Charlotte i kraljice Elizabete na krštenju princeze Charlotte 2015. godine

Profimedia
---

Rekao je kako nije upoznao Meghan, te je optužio da je promijenila dinamiku i unijela razdor u kraljevsku obitelj, nepotrebno stvarala drame... Za Harryja je rekao kako misli da će se jednom ipak vratiti u okrilje kraljevske obitelji i da bi to bilo dobro. Ali je i kazao kako ne može svoju obitelj dramatično "gurnuti pod autobus", potom napisati knjigu o tome i očekivati da bude pozvan na okupljanje za Božić.

---

image

Carole sa sinom Jamesom dolazi na vjenčanje mlađe kćeri Pippe s Jamesom Matthewsom u svibnju 2017. godine

AFP
------
image

Michael i Carole Middleton na pogrebu kraljice Elizabete II. u rujnu 2022. godine

AFP
------
image

Michael i Carole Middleton, James Matthews, Pippa i James Middleton dolaze na vjenčanje lady Gabrielle Windsor i Thomasa Kingstona, koji je nedavno tragično preminuo

AFP
------
image

Sretni djed i baka, Michael i Carole Middleton, ispred rodilišta u kojemu je njihova kći Kate rodila prvog sina, princa Georgea, u srpnju 2013. godine

AFP
------
image

Carole, Michael i Pippa Middleton na teniskom turniru u Wimbledonu 2011. godine

AFP
---

 

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Profimedia, AFP Profimedia AFP Profimedia Profimedia Profimedia Profimedia Profimedia Profimedia Profimedia AFP AFP AFŠ John Stillwell/Afp AFP AFP AFP AFP AFP AFP
Profimedia

Kate Middleton sa sestrom Pippom i mamom Carole uoči vjenčanja s princom Williamom 2011. godine

AFP

Carole i Michael dolaze na krunidbu kralja Charlesa III. u Westminsterskoj opatiji u svibnju prošle godine

Profimedia

Carole Middleton, majka princeze Kate, buduće britanske kraljice

Profimedia

Michael i Carole Middleton dolaze na božićni koncert u Westminsterskoj opatiji u prosincu prošle godine

Profimedia

Princeza Kate šalje poljubac svojoj majci Carole iz kraljevske lože u Wimbledonu u srpnju 2022. godine

Profimedia

Nestašna princeza Carlotte nekome je isplazila jezik na užas svoje mame Kate i bake Carole

Profimedia

Carole i Kate Middleton u šopingu 2005. godine

Profimedia

Carole Middleton u društvu pokojnog princa Philipa na konjičkim utrkama u Ascotu 2012. godine

Profimedia

Michael, Pippa, James i Carole Middleton, tada princ Charles i vojvotkinja Camilla, princ Philip stoje iza princa Williama, princa Georgea, vojvotkinje Kate, princeze Charlotte i kraljice Elizabete na krštenju princeze Charlotte 2015. godine

AFP

Carole Middleton dolazi na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u dvorcu Windsor u svibnju 2018. godine

AFP

Carole sa sinom Jamesom dolazi na vjenčanje mlađe kćeri Pippe s Jamesom Matthewsom u svibnju 2017. godine

AFŠ

Carole Middleton

John Stillwell/Afp

Carole Middleton nakon krštenja prvog unuka, princa Georgea, 2013. godine

AFP

Carole Middleton, kraljica Elizabeta II. i vojvotkinja Camilla nakon vjenčanja Kate Middleton i princa Williama u Westminsterskoj opatiji 29. travnja 2011. godine

AFP

Carole i Michael Middleton na svom imanju u Berkshireu u studenome 2020. godine, nakon objave zaruka njihove kćeri Kate i princa Williama

AFP

Michael i Carole Middleton na pogrebu kraljice Elizabete II. u rujnu 2022. godine

AFP

Michael i Carole Middleton, James Matthews, Pippa i James Middleton dolaze na vjenčanje lady Gabrielle Windsor i Thomasa Kingstona, koji je nedavno tragično preminuo

AFP

Sretni djed i baka, Michael i Carole Middleton, ispred rodilišta u kojemu je njihova kći Kate rodila prvog sina, princa Georgea, u srpnju 2013. godine

AFP

Carole, Michael i Pippa Middleton na teniskom turniru u Wimbledonu 2011. godine

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/panorama/ambiciozna-carole-bila-je-stjuardesa-i-na-poslu-nasla-muza-plemica-a-kcer-je-proracunato-gurnula-u-narucje-princa-1371134 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=1c7c187c5ea5b30ca5fb3b16522f6b1ef53e5129 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Ambiciozna+Carole%3A+bila+je+stjuardesa+i+na+poslu+na%C5%A1la+mu%C5%BEa+plemi%C4%87a.+A+k%C4%87er+je+prora%C4%8Dunato+gurnula+u+naru%C4%8Dje+princa&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fpanorama%2Fambiciozna-carole-bila-je-stjuardesa-i-na-poslu-nasla-muza-plemica-a-kcer-je-proracunato-gurnula-u-narucje-princa-1371134 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fpanorama%2Fambiciozna-carole-bila-je-stjuardesa-i-na-poslu-nasla-muza-plemica-a-kcer-je-proracunato-gurnula-u-narucje-princa-1371134 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => mama Middelton [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [36] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) )
StoryEditorOCM
Panoramamama Middelton

Ambiciozna Carole: bila je stjuardesa i na poslu našla muža plemića. A kćer je proračunato gurnula u naručje princa

Piše Marija Čović
10. ožujka 2024. - 21:57

Prije nešto više od mjesec dana, 31. siječnja, proslavila je 69. rođendan, ali nikakve posebne fešte nije bilo jer je najvažnije u tom trenutku bilo pomoći kćeri koja je dva dana prije izašla iz bolnice nakon operacije abdomena.

Kao većina majki, Carole Middleton je ostavila sve drugo po strani kako bi bila pri ruci svom najstarijem djetetu, princezi od Walesa, popularnoj Kate, supruzi britanskog prijestolonasljednika, princa Williama.

Nije nikakvo čudo što je Carole, s kojom je princeza Kate prije nekoliko dana snimljena u automobilu prvi put nakon operacije sredinom siječnja, osoba koja će kćeri najviše pomoći tijekom oporavka, pri tome brinući i o troje unučadi kako bi, što je i glavna Kateina i Williamova želja, imali što normalniji ritam i život dok im se mama...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 04:32