StoryEditorOCM
Moj apartmanVodeća agencija

Od Triglava do Molunta iznajmljivači za sezonu traže Adriatic.hr

Piše sponzorirani sadržaj
8. ožujka 2024. - 08:00

Vodeća agencija za iznajmljivanje privatnog smještaja ovih dana mami nove iznajmljivače svojim uvjetima suradnje. A da se dobar glas daleko čuje, u slučaju Adriatic.hr-a, zaista je tako – privukli su i iznajmljivače izvan granica Hrvatske. Razlozi tome su jednostavni – najviše se ističe njihovo iskustvo, rješavanje birokracije i 600+ globalnih partnera.

Naravno, s više od dvadeset godina iskustva, naučili su jako dobro manevrirati birokracijom, a jedna od najjačih prednosti im je preuzimanje plaćanja PDV-a na proviziju gostiju s drugih oglašivača. Netko tko se prvi put susreće s PDV-om, PDV-S-om ili TZ2 obrascima sigurno neće iz prve znati kako to riješiti; što dodatno mori iznajmljivače je priča i o novim porezima u 2025. godini. Da iznajmljivači mogu zaboraviti na izvlačenje PDV-ID broja, ili ispunjavanje bilo kakvih obrazaca zahvaljujući Adriatic.hr-u, to se pročulo i u Sloveniji, odakle bilježe sve veći interes za suradnju.

image
Adriatic.hr

U srcu uspjeha Adriatic.hr-a leži duboko ukorijenjeno povjerenje koje iznajmljivači privatnog smještaja širom Jadranske obale poklanjaju ovoj agenciji. Njihova posvećenost razvoju i inovacijama, uz neprekidno ulaganje u poboljšanje usluga, odražava se kroz izgradnju snažnih veza s iznajmljivačima. Razumijevanjem potreba iznajmljivača i gostiju, posebno u svjetlu rastućeg interesa za Hrvatskom, Adriatic.hr je izgradio reputaciju pouzdanog partnera koji stoji iza svojih iznajmljivača. Ovaj odnos temelje na transparentnosti, podršci i zajedničkom cilju. Upravo ovo povjerenje omogućava iznajmljivačima da bez brige prepuste organizacijske aspekte poslovanja Adriatic.hr-u, fokusirajući se isključivo na doček svojih gostiju.

image
Adriatic.hr

Zašto iznajmljivači ne idu direktno na druge oglašivače, nego biraju Adriatic.hr? Uz činjenicu da Adriatic.hr ne brani iznajmljivačima da svoj smještaj oglašavaju i drugdje, smještaj koji ide preko Adriatic.hr-a na druge oglašivače s kojima surađuju kao agencija se bolje izlistava pri pretraživanju. Među ostalim pogodnostima, njihova suradnja nudi besplatno profesionalno fotografiranje smještaja, isplate akontacije prije dolaska gostiju, 100% naknadu štete u slučaju nedolaska gostiju i osiguranje od štete. Svi zainteresirani za suradnju su pozvani da istraže pogodnosti ili da ih kontaktiraju na +385 21 456-456.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 09:58