StoryEditor
ModaUpečatljivi trend

Ova boja apsolutni je hit sezone, za vas smo izdvojili najbolje iz trenutne ponude u trgovinama: inspirirajte se svim nijansama mistične ljubičaste, pazite samo na jedno pravilo

Piše Nikolina Lulić
25. studenog 2019. - 21:45
profimedia-0469618276

Raduje nas činjenica da ni ova jesensko-zimska modna sezona neće biti tmurna i turobna. Naprotiv, obilježit će je boje, od kojih jedna dominira - ljubičasta.

Ta pomalo mistična boja dat će poseban pečat vašem outfitu, pogotovo ako se odlučite da njome istaknete modne detalje poput cipela, torbi ili pak ručnog sata, zašto ne?

S obzirom na to da je ljubičasta poprilično upečatljiva, predlažemo da se odlučite samo za jedan odjevni komad u ovoj boji - bilo da je riječ o kaputu ili, primjerice, haljini.

Na raspolaganju su vam sve nijanse - od nježne lavande i lila do onih najtamnijih. Svakako vodite računa da u skladu s odjećom iskombinirate i make-up u nijansama ljubičaste, koji je već postao klasika u jesenskim i zimskim danima.

Ova boja posebno će doći do izražaja ako je kombinirate s crnom ili bijelom, a za odvažnije preporučujemo kombinaciju s kontrastnom žutom, s kojom zasigurno nećete proći nezamijećeno.

Za vas smo izdvojili najbolje iz trenutne ponude u trgovinama, inspirirajte se u našoj galeriji.

#MODA#LJUBIčASTA

Izdvojeno