Koliko čujem u uredu, kolegice naveliko pričaju o tome treba li ili ne ipak stvoriti neke zalihe hrane doma, kupiti "koje kilo" brašna više, još koju konzervu pelata, tune, kukuruza, slanutka.
Preračunavaju kakve su sa zalihama baznog mesa, ne znaju bili se smijale jagmi za wc papirom, ili i same malo "podebljale" police.
"Ma, htjela bih izbjeći odlaske u trgovine, među puno ljudi, koliko mogu. Svi bi trebali to raditi. Po kruh ću morati. Da i kupim 5 kila brašna, nisam sigurna da bih ga doma znala uspješno ispeći" - rezimira jedna od njih.
No za slastan i, k tomu, znatno zdraviji kruh brašno i kvasac uopće vam nisu nužni.
Vjerujemo da, u svakom trenutku, neku od predloženih kombinacija imate u špajzi, pa vam predlažemo 4 sjajne varijante kruha iz vlastite kuhinje.
SA SVJEŽ...