StoryEditorOCM
Društvena mrežaVAŽNA STVAR

Žena ostala bijesna nakon što je svekrva uništila vjerovanje njezine desetogodišnje kći u Zubić vilu

Piše MOZAIK SD
18. studenog 2023. - 11:58

Djed Mraz, Uskršnji zeko i Zubić vila samo su neka od mističnih bića o kojima roditelji pričaju svojim klincima. Svaki od njih obično podrazumijeva da mališani primaju darove jer su dobri. U slučaju Zubić vile, dijete prima novac za gubitak mliječnog zuba.

Naravno, roditelji su ti koji rade sav posao, ali djeca to ne znaju i tako bi većina roditelja voljela da to i ostane tako. Većina djece to sama shvati dok odrastaju.

Jedna mama se nadala da će to što duže tajiti od svoje 10-godišnje kćeri. Na žalost mame, fantazija neće potrajati, zahvaljujući svekrvi.

Mama, korisnica Reddita, podijelila je priču kako je njezina svekrva uništila fantaziju Zubić vila za njezinu kćer.

"Na odmoru smo s mojom svekrvom, zetom i nevjestom. Moja 10-godišnja kći je s nama i dijeli sobu s bakom", napisala je žena.

Nastavila je izražavajući koliko je sretna što se slaže sa svekrvom govoreći: "Doista sam sretna sa svekrvom. Ona je najbolja."

"Danas je moje dijete izgubilo zub. Svekrvi sam rekla da će ona morati glumiti Zubić vilu jer dijete spava s njom u sobi. Također sam naglasila da njezina unuka još uvijek vjeruje u Zubić vilu", napisala je.

image

Zubić vila

Shutterstock

Te noći za večerom njezina svekrva dala je djevojčici 10 dolara za đeparac, a tada se iznenada sjetila da je novac namijenjen Zubić vili.

Zatim je naglas pred 10-godišnjakinjom rekla: "To je bila moja posljednja novčanica od 10 dolara. Ima li netko novca za Zubić vilu?"

"Bila sam bijesna", napisala je ljutita majka.

"Moja kći se naglo utišala. Na našoj šetnji natrag do hotela, kći me pitala ‘Pa hoćemo li razgovarati o tome zašto je baka tražila novac od Zubić vile za večerom?‘"

"Mogla bih je ubiti, toliko sam se trudila sačuvati njezinu dječju nevinost i ona je jedna od posljednjih preostalih 10-godišnjakinja koja još uvijek vjeruje u Zubić vilu. Slomljena sam", zaključila je majka želeći saznati od korisnika Reddita je li ona  u krivu jer je bijesna na svekrvu.

Većina korisnika napisala je kako treba na ovaj slučaj zaboraviti i da mora biti sretna što ima svekrvu s kojom se u većini slučajeva slaže, ali da bi bilo dobro i da svekrvi objasni zbog čega je ljuta na nju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 02:45