StoryEditorOCM

Žena na facebooku otkrila kako najbrže osušiti rublje tijekom zime. Način će vas jako iznenaditi

Piše MOZAIK SD
24. studenog 2023. - 07:31

Budući da živi u malom jednosobnom stanu, Alex Byrne godinama muku muči sa sušenjem rublja, jer nema dovoljno mjesta da ga raširi. Međutim, jednog dana, sasvim slučajno, sinula joj je sjajna ideja, piše Dom&Dizajn.

Nakon što je raširila rublje po sušilici, uzela je veliku plahtu, i navukla je preko sušilice, a zatim ju je stavila uz radijator. Nakon toga je shvatila da je plahta zarobila topli zrak i tako pomogla da se rublje osuši za dva sata, piše Hayat.

- Pokušala sam smisliti gdje da objesim plahtu da se suši. Osim na vratima od kuhinje, nije baš bilo idealnog mjesta na vidiku. A ni vrata kuhinje nisu bila najsjajnija ideja jer bi se sigurno plahta brzo usmrdila od mirisa razne hrane. Inače sušilicu za rublje držim pored radijatora, pogotovo zimi, pa sam pomislila zašto ne bih preko sušilice stavila plahtu i krajeve zavukla preko radijatora i ispod nogica od sušilice? Tako će sav topli zrak iz radijatora otići na odjeću i ona će se brzo osušiti - ispričala je Alex kako je došla na ovu ideju.

Ljjudi su je pitali na Facebooku ne stvara li se tako vlaga, a ona je brzo odgovorila da ne jer pazi da plahta ne prekrije sušilicu u potpunosti i da uvijek ima mjesta gdje zrak izlazi i grije prostoriju.

- Ako vas i dalje brine vlaga, otvorite malo prozor ili uključite ovlaživač zraka, rekla je Alex za kraj.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:20