StoryEditorOCM
Društvena mrežaPRIJE 25 GODINA

Zbog mračne tajne iz prošlosti supruga želi razvod: ‘Koban je bio susret s četvero ljudi, ona je sve odmah shvatila‘

Piše MOZAIK SD
12. veljače 2024. - 13:43

Na Redditu je svoju priču objavio jedan muškarac koji je zbog svojeg postupka koji je napravio kada je imao samo 19 godina, sada, 25 godina kasnije, upao u probleme sa svojom suprugom.

"Sa ženom sam 12 godina zajedno, a od toga smo šest u braku. Imamo troje prelijepe djece. Odgajamo djecu, imamo odličan brak, živimo u kući iz snova, često idemo na odmore, život nam je dobar - nemam zamjerke. Problem je nastao nedavno", započeo je on svoju priču.

Doniranje sperme

"Sada imam 44 godine, ali kada sam imao 19 godina na studijama mi se jedna prijateljica obratila s molbom da njoj i njenoj partnerici doniram spermu kako bi mogle imati djecu. Pristao sam i to sam priznao samo svojim roditeljima. S odvjetnicima smo sklopili ugovor da neću pokušavati kontaktirati ni njih ni djecu. Na kraju su obje uspjele zatrudnjeti i ja sam nekoliko mjeseci kasnije potpisao još neke papire kod odvjetnika. Nikada nisam čuo ništa više o njima. One su se odselile i ja sam se odselio", nastavlja on.

Sve se promijenilo kada je igrom slučaja ova tajna isplivala na vidjelo. Naime, on je sa ženom i djecom otišao u posjetu roditeljima, kada su u tom naselju na ulici nabasali na te dvije žene - s djecom koja su već odrasla!

Supruga se želi razvesti

"Njihov sin je toliko ličio na mene da je to bilo neprijatno. Njihova kći je bila preslikana moja sestra. Upoznali smo se međusobno i bilo je veoma neprijatno. Moja supruga je bila potpuno zatečena, ali razumio sam je. Nisam joj to nikada ispričao, jer kad smo se počeli zabavljati ona je imala problema s plodnošću, nije bilo sigurno hoćemo li moći imati djecu. A onda su bebe samo počele dolaziti jedna za drugom i ja nisam nikada osjetio potrebu da joj kažem istinu", piše.

Njegova supruga sada se želi razvesti od njega, požalio se. Ne može prihvatiti činjenicu da on ima još djece i da joj je prešutio tako veliku stvar.

"Pokušavam joj objasniti da oni nisu moja djeca i da mi te žene, njihove majke, ništa ne znače. Godinama uopće nisam pomislio na njih. Samo nisam želio pokretati tu osjetljivu temu za nju, i eto, na kraju smo dobili našu divnu djecu", zaključio je i potražio savjet od korisnika Reddita.

Većina je rekla da razumije obje strane i ženin šok, ali da bi s druge strane trebalo pokazati više razumijevanja ako već imaju dobar brak i nemaju druge probleme.

"Vaša žena je prije svega uznemirena jer ste joj lagali, vjerojatno misli da još mnogo toga krijete od nje, ako ste ovo krili", "Ona mora razumjeti razliku između očinstva - nije isto biti otac i biti donor sperme", "Mislim da će shvatiti da griješi uskoro, njezina želja za razvodom je samo proizvod šoka", samo su neki od komentara.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 15:04