StoryEditorOCM

Video s vjenčanja ruši internet, muškarci aplaudiraju stojeći, kažu da je ovo najjača pjesma za ulazak mladenaca ikad!

Piše MOZAIK SD
19. rujna 2024. - 14:06

Za prvi ples na vjenčanju mladenci najčešće biraju nježne ljubavne balade ili pjesmu koja je obilježila njihovu vezu, koja ima za njih važnu priču, ili koja im se oboma jako sviđa.

Neki mladenci bendu ili DJ-ju ne prepuštaju ni izbor melodije uz koju će kročiti u restoran, dvoranu, salu... ili već gdje proslavljaju sklapanje svoje ljubavi u brak. Oni točno u glavi "imaju film" kako bi to trebalo zvučati i izgledati, čemu svjedoči i video s TikToka, koji je silno zabavio gledatelje.

Mladenka Teodora objavila je video na popularnoj društvenoj mreži i otkrila kako je, u njihovom slučaju, melodiju birao odabranik njenog srca.

Mladi bračni par ušao je, naime, u dvoranu praćen službenom pjesmom "UEFA Champions League".

"Godinu i pol dana planiraš vašu romantičnu svadbu, a dečko odluči da on bira pjesmu za ulazak“, navela je u opisu videa, koji je brzo postao jako popularan na svim društvenim mrežama.

"Ovo sam i ja htio, ali nisam imao hrabrosti!“, "Može, a za tortu ide F1 intro“, "Baš me zanima tko će pobijediti“, zabavljaju se korisnici TikTok-a, gdje je ispod snimke preko tisuću komentara.

Ako vam je promakla melodija u punom dojmu, prilažemo je ovdje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 14:31