StoryEditorOCM

Mladić ostavio svoju pratilju i njezinu prijateljicu u restoranu jer su naručile skupu hranu na njegov račun

Piše MOZAIK SD
20. rujna 2024. - 07:01

Videom o neobičnom spoju, korisnik TikToka po imenu Johnny America izazvao je pomutnju. Neočekivano je ostavio svoju pratilju i njezinu prijateljicu u restoranu nakon što su naručili skupu hranu na njegov račun.

Johnny je objasnio na TikToku da je dogovorio sastanak sa ženom na ručku na aplikaciji za upoznavanje Hinge, a ona je predložila da se nađu u hibachi restoranu (tradicionalan japanski grill na drveni ugljen). Žena je sa sobom dovela prijateljicu i pitala Johnnyja može li biti s njima. "Može", odgovorio je, jer je ona već bila tamo.

@_johnnyamerica I dined and dashed on a hinge date. Am I wrong for this? #hinge #date #storytime #fypシ゚viral ♬ original sound - _johnnyamerica

Dvije su žene naručile jelo i nekoliko pića, dok se Johnny odlučio za običnu piletinu s rižom.

"Ove djevojke misle da sam glup. Ali nisam", komentirao je Johnny situaciju.

Kada je konobarica pitala za račun žene su rekle da će se sve platiti jednom karticom. Johnny je iskoristio priliku. "Rekao sam joj da mi spakira hranu jer moram ići na WC. Umjesto toga, otišao sam do svog auta i odvezao se kući", kaže mladić u svom TikTok videu.

U drugom TikTok videu, Johnny je objasnio da se sljedeći dan vratio u restoran kako bi se uvjerio da je račun plaćen. Konobar mu je rekao da je drugi muškarac platio račun nakon otprilike 30 minuta. "Ove dvije idiotkinje nazvale su drugog idiota da plati njihov račun, i taj idiot je to zaista učinio", ispričao je Johnny u videu.

@_johnnyamerica I dined and dashed on a hinge date. Am I wrong for this? #hinge #date #storytime #fypシ゚viral ♬ original sound - _johnnyamerica
image
Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 07:03