StoryEditorOCM
Društvena mrežaOBITELJSKI PROBLEMI

Mladenka je pobjesnila: ‘Uvijek sam imala kompliciran odnos sa sestrom. Ali ovaj put je otišla predaleko‘

Piše MOZAIK SD
16. studenog 2023. - 07:01

Djevojka (24) koja će se uskoro udati podijelila je na Redditu problem s kojim se suočila. Mladenka je zaručena, kao i njezina sestra. Iako bi netko pomislio da će to zbližiti sestre, čini se da je to još pogoršalo stvari.

"Uvijek sam imala kompliciran odnos sa sestrom. Učinila mi je život što jadnijim otkad znam za sebe. Ali ovaj put je otišla predaleko", napisala je buduća mladenka na Redditu. Zatim je nastavila objašnjavati što se dogodilo.

"Prije mjesec dana majka, sestra i ja išle smo u kupovinu vjenčanica. Sada zapamtite ovo je bilo za moje vjenčanje, a ne Jamiejevo", napisala je.

"Vidjela sam prekrasnu bijelu, čipkastu haljinu, s bijelim cvjetovima i odmah se zaljubila. Probala sam haljinu, kupila i odnijela kući.

"Tjedan dana prije vjenčanja sestra mi je pokazala vjenčanicu koju je željela i kad sam je vidjela, odmah sam znala da je to moja haljina. Rekla je da se zaljubila u nju i pitala me mogu li sebi nabaviti novu.

"Rekla sam joj NE jer mi je vjenčanje bilo za tjedan dana i već sam kupila vjenčanicu i dala je suziti. Zatim je nastavila napadi i govoriti mi kako to nije fer i kako joj uvijek sve uništim. Mislila sam da je to kraj, ali bila sam u krivu", nastavila je.

image

Ilustracija

Shutterstock

"Nekoliko sati kasnije vidjela sam je u sobi s haljinom. Ušla sam u sobu jer ona nije trebala biti unutra i vidjela je: htjela je izrezati moju haljinu na komade. Vrištala sam i iščupala haljinu iz njenih ruku dok ju je pokušavala uništiti.

"Rekla mi je da sam samo odabrala novu haljinu, ovo se ne bi događalo. Rekla sam joj da je luda i da više nije dobrodošla na moje vjenčanje", napisala je ljutita mlađa sestra.

"Moj zaručnik je rekao da sam pretjerala, ali mislim da nisam. Što mislite?", mladenka je pitala korisnike Reddita.

Dok su joj potrvrdili da je u pravu, a neki su bili više zabrinuti zbog odgovora njezinog zaručnika.

"Tvoja sestra zvuči klinički ludo. Htjela ti je uništiti cijelo vjenčanje iz ljubomore. Izbacio bih je iz svog života, ne samo iz vjenčanja", odgovorila je jedna osoba.

Drugi je rekao: "Vaš zaručnik? Vaš zaručnik je rekao da ste otišli predaleko? Stvarno se želiš udati za čovjeka koji podržava tvoju sestru, a ne tebe?"

"Zabrana dolaska sestre je ispravna stvar. Vaš zaručnik je zauzeo njezinu stranu, a ne tvoju... Što me zbunjuje. Skoro ti je uništila vjenčanicu tjedan dana prije vjenčanja i jedino što muči tvog zaručnika je tvoje ponašanje, a ne njezino? Ima li naviku odbacivati vaše osjećaje u korist drugih?" upitao je drugi korisnik Reddita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 21:39