StoryEditorOCM
Društvena mrežaINFLUENCERICE

Jednojajčane blizanke često testiraju svoje ‘gore polovice‘: ‘Hoće li naši muževi izabrati pravu ženu?‘

Piše MOZAIK SD
23. studenog 2023. - 23:18

Dvije jednojajčane sestre s Floride, Stephanie Buckman i Sammie Nowakowski (30),  otkrile su da su na isti dan 2014. upoznale svoje muževe, u isto vrijeme su i zatrudnjele. U prosincu će postati i  susjede. Blizanke su bile cimerice na fakultetu, a  sada rade kao asistentice estetskog liječnika u Jacksonvilleu. Zanimljivo je da su i njihovi zlatni retriveri brat i sestra iz istog legla. Stephanie i Sammie imaju isti auto i dijele odjeću, a na njihovoj Instagram stranici s gotovo 100.000 pratitelja i TokToku gdje imaju 161.000 pratitelja, dijele neka smiješna videa,  piše NY Post. 

“Hoće li naši muževi odabrati pravu ženu?! Opet smo testirali,” napisale su prošli tjedan u jednom smiješnom videu. "Glasovi su nam... vrlo slični - naši nas muževi ne mogu uvijek razlikovati jer zvučimo isto", rekla je Stephanie, dodajući da su čak i dva muškarca - Jonathan i Jake - jako slični jer vole tenis i društvene igre. Muževi su uspjeli (uglavnom) prepoznati svoju ženu u najnovijem testu, koji je uključivao ispitivanje silueta.

Prije nekoliko tjedana su objavile  su testirale i svoje roditelje, koji nisu uvijek bili 100 posto u pravu.

Stephanie je opisala sebe i svoju sestru kao "domaćice" koje vole kuhati, voditi zdrav način života, dijeliti ambicije "potaknute karijerom" i provoditi vrijeme s obitelji. Sammiena kći Maddie, ima 2 godine. a Stephanien sin Noah, rođen je tri tjedna kasnije. “Ako netko od nas odluči imati još djece, nadamo se da ćemo ih ponovno imati u isto vrijeme”, rekla je Stephanie. U međuvremenu, željno iščekuju kuće ‘blizanke‘ - koje bi trebale biti gotove do prosinca.

“Prošle su tri godine kako smo susjedi, ali ne susjedi odmah jedni do drugih. Dakle, ovo je bio samo naš san. Nije bilo dovoljno blizu da budemo u istoj ulici”, objasnila je Sammie. Njihove nove kuće imat će iste unutarnje rasporede uz povezano dvorište kako bi se njihovi psi mogli igrati. “Obje smo uvijek sanjale o izgradnji naših kuća i iskoristile smo priliku da izgradimo nešto blizu posla i blizu naših roditelja i stvarno blizu svega,” dodala je Stephanie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 06:07