StoryEditor
Društvena mreža‘U autu nešto lupka‘

Društvene mreže ne prestaju s parodijama na račun Ljupke Stević, a o pjevačicinom razbijanju automobila bivšeg dečka oglasio se i ravnatelj policije

Piše PSD
21. rujna 2020. - 15:04
Ilustracija/Shutterstock

- U autu mi nešto lupka, da nije Ljupka – samo je jedna od šala koje su preplavile društvene mreže nakon što je 35-godišnja srpska pjevačica Ljupka Stević u noći 16. rujna uništila dva automobila u vlasništvu generala Dragiše Simića, a snimke iscurile u javnost.

Kako prenose tamošnji mediji, učinila je to zbog Simićevog preljuba i zbog toga što joj je on tokom desetogodišnje veze lagao da će se razvesti. O svemu se oglasio i ravnatelj policije Srbije Vladimir Rebić prilikom gostovanja na televiziji 'Prva'.

– Ovaj slučaj je policijski riješen. Naravno, policijski službenici su uzeli izjave od oštećenog Dragiše Simića i od Ljubinke Stević koja je učinila ovo djelo. Nadležni tužitelj je kvalificirao kazneno djelo koje se rješava po privatnoj tužbi. Hoće li Dragiša Simić nju tužiti ili ne, to je njihova stvar – rekao je Rebić.

– A, što se tiče njenog postupka koje je izazvalo uznemirenje građana, s obzirom na to da je to oštećenje učinjeno na javnom mjestu, protiv nje su podnesene dvije prekršajne prijave, zbog prekršaja Zakona o javnom redu i miru. Od oba sudionika je oduzeto oružje kako ne bi došlo do eskalacije potencijalnog sukoba. Njoj je izrečena mjera zabrane prilaska oštećenom, strankama je onemogućena buduća komunikacija i pristup. Druga prekršajna prijava se odnosi na Zakon o prebivalištu i boravištu, nešto oko osobne karte – kazao je Ribić, prenosi Telegraf.rs.

Postavilo se i pitanje kako je tridesetpetogodišnja Ljupka doznala za preljub.

Ona tvrdi da mu je podmetnula prislušni uređaj u automobil. Voditeljica emisije je direktora policije stoga pitala podliježe li prisluškivanje pod kaznenu odgovornost.

– To je stvar na tužitelju, kako će on to procijeniti. Koliko znam, još nije procijenio. Vidio sam iz njene izjave da mu je to podmetnula, ali može svako svašta kazati, dok nemate materijalni dokaz da se dogodilo – kazao je Rebić, piše Telegraf.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. listopad 2020 05:09