StoryEditor
KazališteCetina i teatar

Glumica HNK Split Zorana Kačić Čatipović u akciji za Crveni križ snimila video na Nerudine stihove sa kćeri Aurom u glavnoj ulozi

13. svibnja 2020. - 14:50
Zorana Kačić Čatipović  Nikola Vilić/hanza media

Splitski HNK objavio je novi video. Stihove "Draga si mi kad šutiš" Pabla Nerude govori glumica Zorana Kačić Čatipović u videu čija je i autorica, a u kojem je glavnu i jedinu ulogu dodijelila svojoj kćeri Auri.

Kadrovi s djevojčicom koju prati majčin glas su snimljeni na prelijepim lokacijama u Trilju pokraj rijeke Rude, iznad kanjona Cetine, u Dugopolju i ispred još uvijek zatvorenog splitskog kazališta.

U zajedničkom iščekivanju da ušutkano kazalište ponovno progovori, video završava stihovima: "Draga si mi kad šutiš jer si tako odsutna/ kao da si već mrtva i za tobom bih plako./ A zatim jedna riječ i jedan osmjeh samo/ i radujem se, radujem što ipak nije tako".

Uz pozdrav do što skorijeg viđenja u kazalištu i Zorana nas poziva da se pridružimo akciji Crvenog križa te da, u granicama vlastitih mogućnosti, uplatimo pomoć najpotrebitijima, onima najviše pogođenim trenutnom krizom. HR9224070001100578536 IBAN je računa Crvenog križa Split kod OTP banke na koji možete to učiniti.

Video se može pogledati i podijeliti na internetskoj adresi

Inače, Zorana Kačić Čatipović nastupit će u prvoj predstavi u HNK Split nakon dvomjesečne stanke.Teatar će otvoriti svoja vrata gledateljima 18. svibnja i za zainteresirane besplatno prikazati predstavu "Laponija" u režiji Nenni Delmestre u kojoj uz Zoranu nastupaju još Monika Vuco Carev, Siniša Novković i i Nikša Arčanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

14. rujan 2020 10:02