StoryEditorOCM
Film & TVnova suradnja

Popularni glumac ne krije zadovoljstvo: ‘Jedva čekam snimanje novog filma autorskog dvojca Tomić-Grlić! Bit će to hit‘

Piše kultura sd
11. srpnja 2023. - 06:28

U kultnom zagrebačkom kafiću "Bulldog“ finaliziran je dogovor o novoj suradnji između bh. glumca Emira Hadžihafizbegovića i hrvatskog reditelja Rajka Grlića.

- Veliki europski reditelj priopćio mi je radosnu poslovnu vijest. Nakon 2005. godine i velikog filma "Karaula“ ponovno ćemo raditi zajedno. Scenarij filma radnog naslova "Svemu dođe kraj“, nastao u provjerenom umjetničkom tandemu Ante Tomić – Rajko Grlić, potresan je psihološki triler o posttranzicijskom duhovnom, kriminalno opustošenom ambijentu naših društava nastalih disolucijom Jugoslavije - ističe Hadžihafizbegović.

On za Dnevni avaz otkriva detalje novog projekta.

- Dugo nisam pročitao potresniji scenarij. Igram zatvorenika kojem je montiran proces i koji nakon izlaska iz zatvora uzima pravdu u svoje ruke - kaže nam glumac.

Naš glumac ne taji koliko je sretan zbog predstojeće suradnje.

- Poslije 18 godina zajedno s Rajkom Grlićem u novom filmu i u velikoj ulozi, ogromna je glumačka privilegija za mene. Hvala Rajku na povjerenju. Startamo krajem rujna. Nakon čitanja scenarija, upoznavanja s imenima kolega koji će također glumiti u filmu i već uspostavljenog profesionalnog pripremnog perioda, odgovorno tvrdim da ćemo napraviti još jedan veliki regionalni filmski hit - kaže Hadžihafizbegović kojemu će to biti jubilarni 70. film. 

- Ništa nije slučajno! - poručuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 18:48