StoryEditorOCM
Izbori 2021ne odmara ni nedjeljom

Vice Mihanović popio piće sa splitskim liječnicima, obećao kapitalna ulaganja u zdravstvenu infrastrukturu i KBC, s naglaskom na rješavanje kadrovskih pitanja

Piše Tanja Giovanelli
25. travnja 2021. - 20:49

Da ni nedjeljom ne odmara od kampanje pokazao je Vice Mihanović, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, objavivši fotografiju s druženja s liječnicima na svom Facebook profilu. Navevši kako je iskoristio priliku da im zahvali ˝na radu i časnom ispunjavanju njihovog poziva˝, najavio je rad na podizanju standarda u zdravstvu.

- U posljednjih godinu dana cijelo društvo ima priliku vidjeti svu svoju ranjivost, a istovremeno i svu svoju snagu koju crpi od onih najboljih među nama, a to su u prvom redu liječnici i svi zdravstveni djelatnici. Za sve njih posljednja godina je bila posebno teška, ali i u redovitim okolnostima upravo oni se svaki dan moraju suočavati s najtežim situacijama. U sljedećem mandatu, u suradnji sa Splitsko-dalmatinskom županijom i državom, predano ćemo raditi na podizanju standarda zdravstvenih usluga na području Splita i šire - kazao je Mihanović, dodavši kako će raditi i na kapitalnim ulaganjima u zdravstvenu infrastrukturu i splitski KBC, s naglaskom na rješavanje kadrovskih pitanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 22:55