StoryEditorOCM
Izbori 2021Bitka na ‘šoferšajbama‘

Stožer Vice Mihanovića podijelio letke ‘koji otkrivaju pravu stranu kandidata za čelne dužnosti u gradu‘. Puljak: Nadam se da će ovo mobilizirati ljude da iziđu na izbore

Piše PSD
26. svibnja 2021. - 15:20

Izborna bitka ne vodi se samo preko društvenih mreža, debata i plakata, sad se preselila na vjetrobranska stakla i u poštanske sandučiće građana.

Iz Izbornog stožera HDZ-ovog Vice Mihanovića poslali su medijima priopćenje u kojem navode da oni stoje iza ovog poteza.

- U svojim poštanskim sandučićima i na svojim automobilima građani Splita mogu od danas pronaći letak koji otkriva pravu stranu kandidata za čelne dužnost u našem gradu. Građani imaju pravo znati, koliko god oni to pokušali sakriti - poručuju iz Mihanovićevog stožera.

Na spomenutim letcima nalaze se isječci iz medija i fotomontaže Centrovog kandidata za splitskog gradonačelnika Ivice Puljka te njegova zamjenika Bojana Ivoševića, pa smo za komentar upitali i prozvanu stranu.

- Ovo je još jedan dokaz da HDZ pokušava prljavom kampanjom diskreditirati mene, moju obitelj i moje suradnike. Nemaju svojih ideja, pa se bave sa mnom. Umjesto da pričamo o budućnosti Splita, oni prljaju ovu kampanju i građanima žele ogadit politiku. Vjerujem da će ovaj letak koji je pun zlonamjernih insinuacija dodatno mobilizirati ljude da u nedjelju izađu na izbore i zavrse eru Keruma i HDZ-a, da Split postane grad pozitivnih ideja u čijoj budućnosti nema mjesta za one koji žele naš grad pretvoriti u poligon za ostvarivanje svojih osobnih interesa na uštrb građana.

Ovaj HDZ-ov letak je najbolji poziv biračima da u nedjelju završimo s gadostima koje nam serviraju - poručio je Puljak.

Na cijeli slučaj reagirali su i aktivisti s Dnevne doze splitskog nereda.

- Dragi sugrađani 40.000 ovih letaka HDZ će ostavit po Splitu u idućih par dana. Ništa od navedenog nije dio kampanje Ivice Puljka, već dio rada nas aktivista, a većina toga što na njima vidite izvučeno je iz konteksta - stoji između ostalog u njihovoj objavi.

image
HDZ-ovi letci
Hdz Split
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 20:47