StoryEditorOCM
Izbori 2021pametno, možemo i nova ljevica

Prkićeva koalicija: ‘Imamo tri vijećnika, hvala svima koji su nam dali podršku.‘ Otkrili su i koji su uvjeti da podrže druge opcije i kandidate

Piše PSD
17. svibnja 2021. - 00:16

Koalicija stranaka Možemo!, Pametno za Split i Dalmaciju i Nova ljevica zahvallila je svim građanima Splita koji su izašli na birališta.

Njihovu objavu s Facebooka u cijelosti prenosimo:

- Posebno zahvaljujemo onim biračima koji su prepoznali našu koaliciju kao najbolji izbor. Sigurni smo da njihova očekivanja nećemo iznevjeriti našim radom u Gradskom vijeću, radom koji će se temeljiti na načelu dobrobiti građana i javnog interesa, a protiv interesnih koalicija koje truju ovaj grad više od desetljeća, kao što smo to radili i do sada.

- Čestitamo svim sudionicima ovih izbora, te vjerujemo kako ćemo sa svoja 3 vijećnika u Gradskom vijeću Splita kroz sljedeće četiri godine nastaviti borbu za jednakost, solidarnost, transparentno upravljanje, zaštitu okoliša i razvoj na korist zajednice.

- Poštivanje tih načela će biti ključno i u našoj eventualnoj odluci o podršci i suradnji s drugim listama ili kandidatima te će svaka podrška biti rezultat demokratske odluke unutar svake od stranaka koje čine koaliciju i međusobnog dogovora između Pametno za Split i Dalmaciju, Možemo! I Nove ljevice.

- Na kraju, zahvaljujemo svim članovima, volonterima i simpatizerima koji su nam svojim radom, donacijama i svakom drugom vrstom podrške pomogli da postignemo ovaj rezultat. Njihov srčani angažman i povjerenje da radimo pravu stvar učinili su ovu izbornu utakmicu iskustvom za pamćenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:47