StoryEditorOCM
Izbori 2021prve reakcije

Branka Ramljak zadovoljna rezultatima izbora u Splitu: Neka se vidi novi stil upravljanja, ta klima da je moguće da javni interes bude iznad obiteljskog i stranačkog

Piše Merien Ilić
30. svibnja 2021. - 21:40

Branka Ramljak iz Nezavisne liste Ramljak i Mamić pozdravila je promjene već nakon prvog kruga glasovanja, pa je istog stava bila i ovaj put kada smo je nazvali nakon prvih neslužbenih rezultata DIP-a koji su već pokazivali veliku razliku između Puljka i Mihanovića.

- Zadovoljna sam jer su naši građani izašli na izbore, odabrali su, htjeli su promjene, to se vidi. Svi skupa to trebamo prihvatiti kao jednu normalnu situaciju, a poruka pobjednicima je da trebaju dobro zasukati rukave.

Ja, kao jedna od onih koji će sudjelovati u radu Gradskog vijeća jedva čekam početi raditi u novoj atmosferi. Neka se vidi taj novi stil upravljanja, te promjene, ta klima da je moguće da javni interes bude iznad obiteljskog, stranačkog... Jedva čekam to vidjeti u gradu - rekla je.

Na naš upit kako komentira očiti poraz HDZ-a u Splitu, ali i u nekim drugim sredinama, smatra kako se HDZ prilično 'uljuljkao'.

- Puno je teže zadržati vodeće mjesto nego se boriti za to mjesto, a pogotovo oni koji su to prvo mjesto imali protekla tri desetljeća, pa su se uljuljkali. Očito i njima treba neka vrsta pročišćenja unutar stranke. Život se sastoji od uspona i padova, pa to tako treba i prihvatititi, posebice oni koji se bave politikom. To im je škola, pa nek analiziraju što treba mijenjati.

Mi kao nezavisna lista, a ne stranka pa da imamo broj glasova koji može na nešto utjecati, svakako ćemo sliejditi svoj program predstavljen u kampanji i dalje se kroz Gradsko vijeće zalagati za dobrobit građana. Vjerujem da ćemo brzo osjetiti promjene u radu Gradske uprave, gradske administracije, u organizaciji svega bitnog za grad. Građani to zaslužuju - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 19:23