StoryEditorOCM
ŽupaSvečani program

U četvrtak veliko slavlje preuređene ‘Građe’ u Dubrovniku: Ekstra akcije, besplatna hrana, piće i DJ za sve

Piše sponzorirani sadržaj
3. lipnja 2024. - 11:55

Veliki popusti od 20% + 20%  na cjelokupan asortiman te besplatan roštilj i piće povodom svečanog otvaranja preuređenog Građa prodajnog centra u Dubrovniku. Otvaranje će se održati u četvrtak, 6. lipnja, s početkom u 9 sati ujutro na adresi Ul. don Marina Beusana 6, 20207, Čibača, a velika proslava će se nastaviti u petak i subotu.

MEGAPOPUSTI

Povodom svečanog otvaranja, ‘Građa’ daruje svoje kupce sljedećim popustima tijekom tri dana:

Četvrtak, 6. lipnja:

20 % + 20 % popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20 % +10 % popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799, 00 €.

Petak, 7. lipnja:

20 %  + 15 % popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20 % +10 % popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799, 00 €.

Subota, 8. lipnja:

20 % + 10 % popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20 % +10 % popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799, 00 €

POPUSTI VRIJEDE ISKLJUČIVO U FIZIČKOJ TRGOVINI GRAĐA U DUBROVNIKU I NE ODNOSE SE NA INTERNETSKU TRGOVINU (WEBSHOP) NI NA DRUGE POSLOVNICE ‘GRAĐE’.

BESPLATNA HRANA I PIĆE

Za sve posjetitelje pripremili su posebni znak zahvalnosti.

Uživajte u besplatnim ćevapima i kobasicama s roštilja, uz koje nude besplatno osvježavajuće pivo i razne gazirane napitke i sokove.

SVEČANI PROGRAM – ČETVRTAK 6. LIPNJA

Program će započeti u četvrtak u 9 sati ujutro blagoslovom katoličkog svećenika don Vilima Petrovića, koji će blagosloviti prodajni centar i radnike. Nakon toga slijedi svečano rezanje vrpce, čime će označiti početak dana prepunog aktivnosti i posebnih događanja.

Program će voditi poznati splitski novinar Matej Sunara što jamči vrhunsku zabavu i energičnu atmosferu. U četvrtak će cjelodnevni program trajati od 9 do 20 sati i uključivat će DJ-Bucka. Uz glazbeni program, posjetitelji će moći uživati i u ukusnom besplatnom cateringu.

Svečani program nastavlja se i sljedećih dana – u petak i subotu, uz raznovrsne sadržaje koji će oduševiti sve posjetitelje. U petak i subotu očekuju vas uzbudljivi događaji s glazbom uživo koju će puštati DJ-Bucko svaki dan od 9 do 20 sati. Prodajni centar će, međutim, biti otvoren oba dana već od 7 sati ujutro, pružajući vam dovoljno vremena za kupovinu i uživanje u zabavi.

DODATNI POPUSTI U LIPNJU

Posjetitelji koji dođu na svečano otvaranje u četvrtak imat će priliku osvojiti i digitalni voucher za 10 % popusta na Građin webshop tijekom lipnja na sav asortiman, osim građevinskog materijala. Voucher će biti dostupan na pultu kod blagajni, gdje se svi posjetitelji mogu javiti hostesama i osvojiti ga u nekoliko koraka.

PREUREĐENI ODJELI I PROŠIRENI ASORTIMAN

Iskoristite ovu priliku i uštedite na svim ‘Građinim’ odjelima kao što su: domaćinstvo, bijela tehnika, alati, boje i lakovi, građevina, keramika i sanitarije, stolarija, elektromaterijal, vodomaterijal, vijci brave i okovi.

Sve odjele u centru su preuredili i znatno im proširili asortiman kako bi svim kupcima omogućili najbolji izbor i ugodno iskustvo.

POSEBNO IZDVAJAJU:

Domaćinstvo:

Tekstil – ‘Građin’ visokokvalitetni tekstil podići će standarde vašeg doma, apartmana ili hotela na potpuno novu razinu. U njihovu asortimanu pronać ćete najkvalitetnije posteljine, ručnike i jastuke.

 

Proširili su i opremu za ugostiteljstvo. Posebno izdvajaju asortimanom proizvoda za posluživanje hrane i pića poput staklenog i porculanskog posuđa te visokokvalitetan pribor za jelo.

 

A kad je riječ o stvaranju ugodne i privlačne atmosfere možete pronaći: mirisne svijeće, umjetne biljke, ukrasne košare, mirisne štapiće, okvire za slike, zidne satove, zavjese, stolnjake, i bogat izbor drugih detalja.

Bijela tehnika

Odjel bijele tehnike sada nudi širi izbor modernih uređaja svjetskih poznatih brendova kao što su: Gorenje, Hisense, Bosch, Electrolux, Philips, Samsung, LG, Beko, Grundig, Liebherr, Franke, Gree, Mitsubishi, Azuri i još mnogo drugih.

U ponudi možete pronaći hladnjake i zamrzivače različitih kapaciteta, savršene za čuvanje svježe hrane i pića. Dodali su i nove perilice posuđa koje će olakšati čišćenje nakon obroka, te perilice i sušilice rublja koje će osigurati da vaša posteljina i ručnici uvijek budu čisti. Osim toga, nudimo neizostavne klima-uređaje koji će osigurati optimalnu temperaturu tijekom cijele godine, pružajući vam maksimalnu udobnost.

Za sve one koji vole praktičnost i estetiku, proširili smo izbor malih kućanskih aparata poput: mikrovalnih pećnica, sokovnika, aparata za kavu, kuhala za vodu, tostera i usisavača.

Keramika i sanitarije

Riječ je o još bogatijem asortimanu od preko 300 različitih uzoraka keramičkih pločica. Sve su lagerski dostupne s dostavom unutar tjedan dana.

Isporuka keramičkih pločica za Dubrovnik se obavlja utorkom i petkom.

Proširili su i ponudu sanitarnih proizvoda, uključujući moderne umivaonike, WC školjke i bidee, te tuš kabine i kade. Kada je riječ o dodacima za kupaonicu, tu su brendovi poput Grohe i Geberita. Naša ponuda galanterije obuhvaća razne dodatke kao što su slavine, tuš glave, sifoni i ostali kupaonski pribor, koji će svaki detalj učiniti funkcionalnim i estetski privlačnim.

Posebni asortiman za sve profesionalce

Prisutan je širok izbor asortimana za sve meštre i zanatlije bilo da ste keramičari, električari, stolari, fasader ili se samo u slobodno vrijeme zabavljate radom na kući.

Započnimo s alatima – ‘Građina’ ponuda uključuje širok spektar ručnih alata, električnog alata, kao i specijaliziranih alata za svaki zanatski posao. U asortimanu alata nalaze se proizvodi poznatih imena kao što su Bosch, Makita, Praktik, Unior, Sola, Bihui.

Na raspolaganju vam je i širok izbor elektromaterijala, vodomaterijala, kao i raznih vrsta mjernih instrumenata i pribora.

Kada je u pitanju uređenje prostora, važno je odabrati prave boje i lakove kako biste postigli željeni izgled. U ‘Građi’ možete pronaći veliku ponudu boja i lakova poznatih brendova kao što su Sika, Jub, Caparol, Bostik, Baumit i Texo.

Uz sve to, nude raznolike vrste najkvalitetnije i privlačne zaštitne opreme popularnog brenda Kapriol, koji jamči vrhunsku sigurnost i kvalitetu.

BUDUĆNOST GRAĐE

Novi sustav blagajni

Prilikom otvorenja preuređenog centra predstavit će se novi sustav blagajni. Od sada, svi proizvodi će se moći plaćati na glavnim blagajnama pri izlazu iz centra, što će kupovinu učiniti bržom i jednostavnijom, bez potrebe za vraćanjem na odjel po proizvode nakon plaćanja računa.

Novi imidž, nova vizija

Preuređeni prodajni centar predstavlja Građinu novu viziju i modernizaciju. S novim sustavom blagajni i prikazivanjem proizvoda, proširenim asortimanom te planiranim širenjem prodajne mreže, Građa je posvećena pružanju boljeg i ugodnijeg iskustva kupovine za sve svoje kupce. Ova preobrazba donosi brojne inovacije i poboljšanja koja će zadovoljiti potrebe svih posjetitelja.

16. lipanj 2024 07:59