StoryEditorOCM
ŽupaLijepa zabava

Rukometaši Ardiaeia nakon Grašinog koncerta u Kuparima: ‘ S ovakvom ekipom mogli bismo i doček nove godine na Times Squareu organizirati...‘

Piše D. V.
26. svibnja 2024. - 12:22

Rukometaši župskog Ardiaeia obilježili su Dan Općine Župa dubrovačka i kraj natjecateljske sezone koncertom na malonogometnom igralištu u Kuparima. Ovo je treća godina da ekipa iz RK Ardiaei organizira ovakve feste, a publiku je za vikend zabavljao popularni splitski glazbenik i zabavljač Petar Grašo.

Župski rukometaši su zahvalili posjetiteljima i priznali da je organizacija koncerta itekako zahtjevan posao:

- Iz godine u godinu se šokiramo koliko ima posla oko organizacije jednog velikog eventa i imena kao što je Petar Grašo, ili lani Adi Šoše i Giuliana, preklani Dalmatina... Ali kada pogledate ekipu koja stoji iza svega, kada pogledate djecu kluba od oko 10 godina koji vrijedno i presretno pomažu svojim seniorima, kada pogledate sve sponzore i ogromne prijatelje kluba, tada ste sigurni da bi mogli i doček nove godine na Times Squareu organizirati! - poručili su organizatori.

- Velika hvala svima na dolasku, nadamo se da ste se zabavili i nemojte zamjeriti što nije sve po špagu, ipak smo samo rukometaši - našalili su se momci iz župskog kluba.

16. lipanj 2024 08:51