StoryEditorOCM
ŽupaOBJAVLJEN NATJEČAJ

Ovo su uvjeti i početna cijena zakupa adventske kućice u Župi dubrovačkoj

Piše DV
3. studenog 2022. - 13:24

U Župi dubrovačkoj će se iove godine organizirati adventski program, priopćili su iz općinske uprave. Prema ugovoru između Općine Župa dubrovačka i Hotela Dubrovačka riviera, adventski program će se održati na trgu nasuprot općinske zgrade općine, koji je inače u vlasništvu Dubrovačke riviere.

Novost je da će ove godine postupak nabave kućica provesti Općina, za razliku od prošle godine kad je postupak provodila Turistička zajednica Župe dubrovačke.

Kako su priopćili, provest će se javno licitiranje, a ukupno šest ponuditelja s najvećim ponudama ostvarit će pravo na najam kućica. Početna cijena licitacije utvrđena je temeljem stvarnih troškova koji se odnose na najam kućica u razdoblju od 1. prosinca do 3. siječnja, kao i troškova njihova prijevoza, a iznosi 15.500 kuna. Natječaj je objavljen na služenim stranicama Općine Župa dubrovačka u vremenu od 03. do 11. studenog 2022.

Hoteli Dubrovačka riviera osigurat će opskrbu električnom energijom te će sa zakupcima kućica sklopiti ugovore o plaćanju troškova stvarne potrošnje struje. Općina Župa dubrovačka će u svom rebalansu proračuna osigurati sredstva za sufinanciranje prigodnog adventskog programa rok za prijavu je 11. studenoga.

20. travanj 2024 07:42