StoryEditorOCM
Župasamo dođite nasmijani

Humanitarna akcija ‘Osmijeh za osmijeh‘: Za vikend obiteljsko fotografiranje u božićnom kutku Župe dubrovačke

Piše dv
3. prosinca 2021. - 11:17

Predstojećeg vikenda u Župi dubrovačkoj bit će održana humanitarna akcija božićnog karaktera pod nazivom 'Osmijeh za osmijeh' u One Suite hotelu u Srebrenom. Ideju su osmislile Željka Milić i Mia Pušić s prijateljima.

Božićna bajka

- Mi smo grupa prijatelja koja je osmislila ovaj mali događaj velikog srca, u nadi da privuče ljude kao što si Ti. Osoba kojoj je stalo do drugih, i koja će malom gestom uljepšati nekome dan. A možda i život.Zato te pozivamo da budeš junak ove divne priče koja spaja ljubav i zabavu, dobrotu i veselje. Pozivamo sve obitelji, najbolje prijatelje, ma i kućne ljubimce da dođete na jednu pravu Božićnu bajku!

Sve što trebate je doći veseli i nasmijani, a mi ćemo se pobrinuti da dobijete najbolje stilski osmišljenu čestitku, i da tako na kreativan način zaželite svima sretan Božić - poručili su organizatori akcije koja će se održati u hotelu One Suite u Župi 4. i 5. prosinca od 9 do 21 sat. Veselimo se vašem dolasku! - poručuju organizatori ove humanitarne akcije.

image
Božićni foto kutak
Facebook

Za najmlađe je pripremljen kutak za uljepšavanje zvjezdicama i šljokicama. Da bih imali svoj trenutak za dobru fotografiju,

Odaziv je fantastičan, a zamišljen je tako da se gosti fotografiraju u prekrasnom uređenom kutku u božićnom ozračju te dobiju digitalnu fotografiju.

Svi za Gogu!

Sav prihod ići će na liječenje djevojčice Goge Knego, kojoj je pomoć potrebna.

Podsjetimo, malena Gordana Knego (7), rođena je u 30 mjesecu trudnoće i dosada je dobila vrlo važen životne bitke koje se i dalje nastavljaju. U svemu tome je prati njena hrabra majka Magda. Njen suprug Pero, Gogin tata, iznenadno je preminuo prije tri godine te se Magda za svaki napredak svoje kćeri nastavila boriti sama, no pomažu joj i dobri ljudi. U akcije pomoći koje su organizirane kako u Župi dubrovačkoj tako i u gradu uključili su se brojni humanitarci, udruge, škole...

Da su naši sugrađani uvijek spremni pomoć kako Gogi tako i u bilo kojoj drugoj humanitarnoj akciji pokazuje i ova najnovija 'Osmijeh za osmijeh' jer su skoro svi termini za fotografiranje u božićnom foto kutku već zauzei pa su organizatorice dodale još jedan dan kako bi izašli u susret svima onima koji su htjeli na ovaj način pomoći.

20. travanj 2024 03:01