StoryEditorOCM
ŽupaRADOVI U TIJEKU

Čibača će konačno dobiti adekvatan ulaz u naselje, proširuje se kolnik, gradi nogostup i modernizira javna rasvjeta

Piše Anđelka Kelava
21. studenog 2022. - 10:31

Kako se turistička sezona bliži kraju, nastavilo se sa izvođenjem građevinskih i ostalih radova na području Općine Župa dubrovačka.

Započeli su radovi na dionici ulice Put sv. Luke od raskrižja sa ulicom Put dr. Ante Starčevića u naselju Čibača. Izvode se radovi na sanaciji i proširenju kolnika, izgradnji nogostupa i modernizaciji javne rasvjete.

Uz navedene radove u trup ceste će se ugraditi oborinska odvodnja, te će se zamijeniti postojeći vod vodovodne instalacije.

Ugovoreni rok izvođenja radova je 6 mjeseci, a vrijednost radova je gotovo 1.400.000 kuna (s uključenim PDV-om). Nakon izrade projektne dokumentacije proveden je javni natječaja na kojeg su su javila četiri izvođača, a kao najpovoljniji izvođač je odabrana tvrtka Texo Gradnja d.o.o., dok će stručni nadzor provoditi tvrtka Traser d.o.o.

Obzirom da se radi o jednoj od najprometnijih ulica iz župske Općine mole sve stanovnike za strpljenje jer će za vrijeme radova na snazi biti privremena regulacija radova uz povremeno zatvaranje zbog izvođenja radova, a o čemu će biti poslane pravovremene informacije.

19. travanj 2024 19:12