StoryEditorOCM
PrimorjeODLAZAK PRIMORSKOG KRONIČARA

Napustio nas je gospar Drago Kralj, naš dugogodišnji dopisnik. Načelnik Nikola Knežić toplim se riječima oprostio od sumještanina

Piše DV
14. siječnja 2022. - 16:04

Dugogodišnji dopisnik Dubrovačkog vjesnika i Slobodne Dalmacije iz Dubrovačkog primorja, gospar Drago Kralj preminuo je ovog tjedna u 85. godini života.

Vrijedni kroničar života primorskih težaka, pratio je kroz desetljeća gospar Drago sve mijene i događaje koji su obilježili svakodnevicu općinskog sjedišta Slanog, te sva ostala naselja Dubrovačkog primorja, čije je ratne nedaće i poslijeratni oporavak također pratio sustavno i s velikim profesionalnim angažmanom.

- Dugo godina je izvještavao o svim događanjima s područja Općine, kako lijepim tako i onih tužnim, teškim, ratnim. Pamtit ćemo ga svi u Dubrovačkom primorju kao dobrog, veselog i uvijek raspoloženog sumještanina. Uvijek je imao odmjerenost u svojim novinarskim pričama koje su dolazile iz Primorja. Svojim predanim i odgovornim radom obilježio je cijelu jednu novinarsku eru – kazao je primorski načelnik Nikola Knežić.   

Sprovod pokojnika obavit će se u subotu 15. siječnja 2022. godine u 15 sati na mjesnom groblju u Slanome.

24. travanj 2024 22:55