StoryEditorOCM
PelješacTURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE OREBIĆ

Bogat ovotjedni program manifestacija

Piše DV
3. rujna 2018. - 16:19

Premda su već prošli srpanj i kolovoz kao dva udarna ljetna mjeseca ne samo po broju posjetitelja nego i raznim turističkim manifestacijam koje se prigodno organiziraju diljem obale, mnoge turističke zajednice nastavljaju s organizacijom programa koji će, nesumnjivo, privući znatnu pozornost lokalnih mještana ali i turista.

Tako iz Turističke zajednice općine Orebić najavljuju kako će već u ponedjeljak 3. rujna, u crkvi Nuncijata klaap Nava održati koncert "Zvuci Dalmacije", dok su utorak 4. rujna i mjesna lučica rezervirani za humanitarni koncert za „malu Gogu“. Prema najavi organizatora, nastupaju "Sabioncello band" i "Ritam Studio Pelješac" a sva zarada od šanka ide u navedene humanitarne svrhe.

Na orebićkoj promenadi u četvrtak 9. rujna upriličit će se manifestacija "Okusi Pelješca", dok istog dana u župnoj crkvi u Orebiću nastupaju "Cracow Royal Singers".

Ovotjedna sdogađanja završavaju u subotu 8. rujna, kada se u župnoj crkvi u Orebiću očekuje nastup ansambla klasične glazbe "Les Musiciens de Mademoiselle de Guise".

01. lipanj 2024 12:06