StoryEditorOCM
Neretvaploče

Radovi u tijeku, evo kad će tereni na Močvari biti u funkciji

Piše DV
10. srpnja 2023. - 15:18

Radovi na obnovi malonogometnog i košarkaškog terena ŠRC Močvara bit će gotovi do kraja srpnja, objavila je pločanska gradska uprava. Nakon pripreme podloge za asfaltiranje i sanacije sustava odvodnje u sklopu koje su postavljene nove cijevi i novi šahtovi, čime će se spriječiti zadržavanje vode na podlozi i njeno potencijalno propadanje, odrađeni su radovi sanacije i bojanja okolnih zidova. Ranije su tereni isfrezani kako bi se skinula postojeća boja, naneseni su nosivi i habajući slojevi asfalta te su asfaltirane površine oko i između terena.

image

Tereni na Močvari u funkciji početkom kolovoza

Grad Ploče/Grad Ploče

Dok ne počnu radovi na postavljanju nove akrilne podloge, što je u planu sljedeći tjedan, odradit će se manji radovi koji se tiču opreme igrališta i uređenja okoliša.

image

Tereni na Močvari u funkciji početkom kolovoza

Grad Ploče/Grad Ploče

“Uskoro ćemo imati obnovljene terene, moderne i otporne, spremne za sve pločanske rekreativce i turnire koji će se ovdje odigravati. Siguran sam da će biti napravljeni na zadovoljstvo svih. To je prva od dvije važne investicije u sportsku infrastrukturu, pored obnove terena i zgrade NK Gusar koja je upravo krenula. Ponavljam, naši sportaši i sportska tradicija zaslužuju imati i adekvatnu infrastrukturu, puno bolju nego što je to imala moja i ranije generacije“, rekao je gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević.

image

Tereni na Močvari u funkciji početkom kolovoza

Grad Ploče/Grad Ploče
29. svibanj 2024 13:45