StoryEditorOCM
NeretvaU OPATIJI 1994. GODINE

Prije 27 godina metkovska ljepotica Branka Bebić Krstulović postala je Miss Hrvatske, a i danas je jedna od najljepših Hrvatica

Piše Dv
6. listopada 2021. - 14:27

Prije 27 godina Metkovka Branka Bebić Krstulović u Opatiji je ponijela laskavu titulu Miss Hrvatske. Tada devetnaestogodišnja djevojka prijavila se 1994. na Izboru za Miss Hrvatske, a proglašenje je uslijedilo početkom listopada iste godine. Prethodno, na regionalnom natjecanju u Dubrovniku u kolovozu 1994. osvojila je titulu Miss Južnog Jadrana. Nakon toga, na natjecanju u Umagu u rujnu među četrdesetak ljepotica izborila je ulazak u polufinale.

U Sun Cityju u Južnoj Africi plasirala se među pet najljepših žena svijeta u 1994. godini osvojivši četvrto mjesto i titulu Miss Europe te je mnogo doprinijela afirmaciji Hrvatske i rodnog Metkovića diljem svijeta.

Inače, Bebić Krstulović rođena je u Metkoviću 1975. gdje je završila osnovnu i srednju Ekonomsku školu, a poslije u Zagrebu i Ekonomski fakultet. Manekenka živi i radi u Zagrebu, a jedno vrijeme je provela i u Milanu kao manekenka i model.

29. lipanj 2024 21:46